Lekari brinu o njoj: Mira Banjac se oglasila iz bolnice!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.10.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac (89) smeštena je u novosadsku bolnicu gde su lekari preuzeli briguo njoj kada joj se pre nekoliko dana slošilo.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Mira Banjac

Slavna glumica je kao dobitnica nagrade za životno delo na osmom festivalu domaćih igranih serija Fedis, trebalo da s epojavi na dodeli pre nekoliko dana ali je umesto nje, nagradu primio nekadašnji dugogodišnji direktor kinoteke Radoslav Rale Zelenović. 

A razlog zbog kog se nije pojavila na dodeli nagrada jeste taj što je Mira u bolnici što je sama potvrdila:

- Ležim u bolnici zbog noge. Sumnjali smo na tromb, ali se ispostavilo da u nozi imam dosta vode koju sada lekari ispumpavaju - kaže za “Alo!” glumačka legenda, koju vedar duh nije napustio ni u ovoj situaciji. 

Kako je objasnila, ne zna se tačno šta je uzrok toj dijagnozi, ali je voda najpre bila u plućima. Povreda, kako kaže, nije bilo, kao ni pada.

RepublikaFoto: Tanjug
Otkrila šta joj se desilo... Mira

- Imala sam neke čepove na plućima, pa se sumnja da je otuda ta voda otišla u nogu. Ostalo je sve u redu. Drugi rezultati su dobri - kaže doajenka srpskog glumišta.

Istaknuta glumica ističe da su svi lekari i medicinsko osoblje prema njoj divni, da je brižno paze i neguju, ali i da su prijatelji zabrinuti te da je u velikom broju zovu i obilaze je. 

- Mislim da ću ostati još par dana u bolnici, da malo da odležim i odmorim, pa ću kući. Žao mi je što nisam mogla da prisustvujem dodeli nagrade za životno delo na festivalu igranih serija Fedis. Umesto mene odličje je preuzeo Radoslav Rale Zelenović. Žao mi je što ću morati da izbegnem još neka javna pojavljivanja, ali Bože zdravlja, biće toga još. Da ja stanem na svoje noge, budem zdrava i izađem odavde, pa će biti i glume i nagrada - kaže u svom prepoznatljivom, pozitivnom duhu, Mira Banjac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading