GLUMAC PROGOVORIO ZAŠTO IZ GRADA BEŽI U ŠUMU: Nervira me sve!

Autor:

Zabava

12.10.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduzimaju mi energiju, a ja ne mogu polako i sve bih u dva dana da završim. Nisam ranoranilac i noćni sam tip, pa i vozim po mraku, kad nema gužve, kaže Vuk Kostić.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
KOSTIĆ: Šuma i planina su moje prirodne stanište

Sredinom novembra očekuje nas treća sezona hit serije "Ubice mog oca". Vuk Kostić je inspektora Aleksandra Jakovljevića uveo u domove brojne publike, a svakim novim ubistvom koje je trebalo da reši ukazivao i na neki od gorućih problema društva.

U novoj sezoni to će biti zdravstvo, otkriva Kostić i potom navodi i druge teme koje uznemiravaju: "Nije samo zdravstvo, tu je novi poredak. Srleta (Slavko Labović) više nema i tu se uspostavlja nova hijerarhija. Mlađi se grabe, konkurencija grabi tržište... Ima mnogo problema, zato umetnici i jesu tu da kritikuju društvo i ono što ne valja. To je normalno, to se radilo i pre Nušića i od Nušića naovamo. A ja gledam da se ne susrećem - bežim od toga, od grada, od ljudi. Baš iz tih razlika. A da nam mnogo toga fali, fali nam. Za ovu seriju nikada neće presušiti inspiracija."

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Publika nestrpljivo očekuje treću sezonu!

* Kusturica kaže da je medved nežniji od čoveka. Šta pronalazite u prirodi?

- Emir je jedan mudar čovek! Priroda je božji hram i meni u prirodi prija mir. I šume i planine i reke i mora, to je moje prirodno stanište, tu sam opušten.

* Kada vas reditelji ukradu iz prirode i dovedu u Beograd, šta vas prvo naljuti, a šta vam da nadu?
- Dobri ljudi mi daju nadu i tako mora, drugačije nema smisla. A šta me nervira? Nervira me sve! Da platim porez, pa da registrujem auto, te neke institucije, greške u sistemu, redovi... Oduzimaju mi energiju, a ja ne mogu polako, sve bih u dva dana da završim, a ne može. Ne volim saobraćaj, a noćni sam tip što se tiče grada i vozim kad je mrak i nema gužve. Nisam ranoranilac i natempiran sam da u grad dolazim kada počinje predstava.

* Jeste li poželeli da je vama pripala neka uloga u drugim popularnim serijama?

- "Ubice" su velika stvar, a naravno da sam ponešto promašio. Ne bih rekao propustio jer se nikad ne bih menjao. Mislim da je moj put dobar.

* Rekli ste da žudite za ulogom gej-frizera. Sad ozbiljno - koja bi vam uloga legla?
- Voleo bih da igram neku komediju, romantičnu komediju ili neki ljubavni film. To fali i tržištu i publici. Treba nam neka obična ljubavna priča bez vojske i policije, krvi. Eto, samo tamo neko dvoje što se vole, a imaju neke prepreke.

* Posle "Male noćne muzike" vi i niste radili komediju?
- Nažalost. Igrao sam u pozorištu vodvilj "Boing, boing", to je vrsta komedije koju najviše volim. Igram "Transilvaniju" u Beogradskom dramskom pozorištu, to je crna komedija, ima vampira, ubistava... ali sve je smešno.

 * Šta ste u novije vreme dobro pročitali, čuli, pogledali?
- Izbor je ogroman, čovek mora da ima interesovanja koja ga inspirišu. Treba naći sve te fine pesme, a sve brzo dosadi, pa treba tragati za svežijim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading