VANJA EJDUS Ganuta sam koliko je bio voljen!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dodeli nagrada Festivala domaćih igranih serija (FEDIS) pre dve večeri u beogradskom Domu omladine, glumica Vanja Ejdus je smogla sanage da se pojavi svega nekoliko dana posle dirljive komemoracije, koja je u Narodnom pozorištu održana njenom ocu Predragu Ejdusu (1947-2018).

RepublikaFoto: facebook.com/ Vanja Ejdus
Vanja Ejdus Ne mogu da stignem do sebe...

- Kada vam umre otac to je lično. S obzirom da je on bio javna ličnost, taj lični momenat postaje javni i već 10 dana umesto u ličnom događaju ja sam sve vreme u društvenom događaju. Neobično mi je, jer ne mogu da stignem do sebe, a ganuta sam merom kojom je bio cenjen i voljen. Posvećene su mu pesme, premijere, članci... Verujem da bi i on bio zadovoljan - istakla je Vanja, koja je prisustvovala svečanosti u Domu omladine kako bi podržala kolege i svog partnera, nagrađenog za najbolju montažu.

Međutim, Vanja je zbog brojnih propusta u organizaciji, baš kao i mnogi od aktera nagrađenih serija napustili salu i pre nego što su prozvani da preuzmu priznanje.

- Ovaj festival je pokazatelj gde se nalazi kultura. Nalazim se u Domu omladine, na manifestaciji gde je sve od početka do kraja u grešci, od pogrešnih inserata do tona i slike koja zaglavljuje. Meni je žao zbog kolega koje su dobile nagradu - zaključila je vidno razočarana glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading