Najbolja serija "Senke nad Balkanom"!

Autor: E. S. T.

Zabava

10.10.2018

18:05

Domaća serija koja je osvojila srca publike, "Senke nad balkanom" Dragana Bjelogrlića, osvojila je i sedam nagrada Zlatna antena od 12 kategotija na Festivalu domaćih igranih serija (FEDISU).

Promo foto
"Senke" ubedljivo najbolja serija!

Serija je osvojila nagradu Zlatna arena za  najbolju i najgledaniju seriju, najbolju režiju, kostim, fotografiju i muziku, a glumca Milica Gojković dobila je nagradu za najbolju žensku epizodnu ulogu.

ST/N. PANČIĆ
Milica Gojković osvojila nagradu za najbolju epizodnu ulogu u "Senkama nad Balkanom"

Za najbolju mušku rolu i to u seriji "Ubice mog oca" nagrađen je mladi glumac Marko Janketić, a ova nagrada od ove godine nosi ime po čuvenom glumcu Ljubiši Samardžiću.

Anita Mančić osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu u seriji "Psi laju, vetar nosi", za koju je nagrađen i montažer Stevan Marić.

Milan Marić je nagrađen za najbolju mušku ulogu u seriji "Nemanjići", u kojoj mu je poverena uloga Vukana, dok je Nataša Drakulić osvojila nagradu za scenario serije "Ubice mog oca".

youtube.com/printscreen
Milan Marić nagrađen za ulogu Vukana u "Nemanjićima"

Jana Milić i Zoran Pajić su proglašeni  za najpopularniji glumački par u ovoj sezoni, dok je nagradu za najbolju seriju iz regiona ponela serija "Konak kod Hilmije".

Glumici Miri Banjac dodeljena je "Zlatna antena" za svekupan doprinos domaćoj TV produkciji.

Tanjug
Miri Banjac nagrada za sveukupan doprinos domaćoj kinematografiji!

Komentari (0)

Loading