VOZ PUTUJE U KANADU Gostovanje predstave Zvezdara teatra u Torontu i Kičeneru

Autor:

Zabava

16.09.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojac predstave „Voz“, rađene prema romanu Kormaka Makartija, Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostovaće u septembru u Kanadi. Publika u Torontu biće u prilici da pogleda predstavu 22. i 23. ceptembra, u Izabel Bader Teatru, a u Kičeneru 25. ceptembra u Redžistri Teatru.

RepublikaFoto: Matija Jovanović
Dvojac iz "Voza" putuje za Kanadu

U Kanadi će u organizaciji sistema „Entertejment“ tamošnja publika videti predstavu koja otvara mnoga važna pitanja i nove poglede na njih, predstavu koja prikazuje glumački talenat, veštinu i posvećenost u pravom svetlu.

- Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati – rekao je glumac Sergej Trifunović pripremajući predstavu.

Predstava koja je nakon premijere 24. oktobra 2015. izvedena na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila brojne nagrade - u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksincu, Minhenu, u junu ove godine je uspešno izvedena i pred londonskom publikom.

- Jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč – istakao je Voja Brajović radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading