PALA POSLEDNJA KLAPA Serija "JUTRO ĆE PROMENITI SVE" okupila čak 218 glumaca, emitovanje u oktobru

Autor:

Zabava

09.09.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa serije "Jutro će promeniti sve", kreatora Gorana Stankovića i Vladimira Tagića, obeležila je uz gromoglasan aplauz i tortu završnicu snimanja nakon pet meseci rada i 122 snimajuća dana na Filozofskom fakultetu, gde je i urađena prva epizoda.

RepublikaFoto: This and That
Jovana, Nikola, Andrija i Isidora u seriji "Jutro će promeniti sve"

U međuvremenu je tim snimao na 251 lokaciji širom Beograda, a na ostvarenju je bilo angažovano čak 218 glumaca! Emitovanje serije počinje u oktobru na Prvom programu RTS i pred gledaocima će biti realistična priča urbanih mladih u tridesetim godinama koji u Srbiji pokušavaju da pronađu sebe.

RepublikaFoto: This and That
Torta za kraj snimanja

Glavne uloge poverene su Nikoli Rakočeviću, Jovani Stojiljković, Andriji Kuzmanoviću, Isidori Simijonović, Milanu Mariću, Aniti Mančić, Nebojši Dugaliću i Anastasiji Mandić. 

Interesantno je da su upravo lične priče kreatore ove serije delom bile inspiracija za stvaranje likova, a zanimljivo je i to što će se i Stanković i Tagić pojaviti kao likovi u po jednoj epizodi.

- Imali smo sreću da poslednjih pet meseci provodimo sa ljudima koji su maksimalno verovali u ovu seriju i svakog dana nam služili kao inspiracija. Žao mi je što je ova etapa gotova, ali se radujem što smo zajedno napravili nešto iskreno i dobro - kaže Stanković.

"Jutro će promeniti sve", čiji je producent Snežana van Hauvelingen i kuća This and That, ima 40 epizoda i prati četiri mlada života kroz uzbudljive događaje, želje, razočaranja, ljubavi, strasti, raskide, prevare, a autentična muzika domaćih bendova perfektno oslikava duh današnjeg Beograda. 

- Osećanja su pomešana, teško je staviti tačku na nešto što je intenzivno trajalo šest meseci i rastati se s ljudima koji su ti na neki način postali porodica. S druge strane, srećan sam zato što verujem da smo napravili ono što smo želeli - zaključuje Tagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading