BAJAGA SA INSTRUKTORIMA STIŽE U ARENU

Autor:

Zabava

07.09.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu promocije albuma "U sali lom", Bajaga i Instruktori će održati veliki beogradski koncert 1. decembra u Areni.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

BAJAGA: Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu!

Čuveni bend je prvi put je nastupio u Areni 2006. godine, nakon čega je 2013. priredio spektakl na Kalemegdanu. Ovoga puta, publika će imati priliku da uživa u starim dobrim hitovima, kao i pesmama sa novog albuma.

- Naš koncert sigurno neće omesti kiša. Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu. Turneja na kojoj izvodimo odabrane stare hitove, uz nove pesme, prolazi fenomenalno. Svirali smo, između ostalog, u pulskoj Areni, na Exitu, a publika sada može da očekuje proširen repertoar, jer je Beograd, ipak, naš grad. Biće dosta gostiju, ali ne bih otkrivao imena. Spremamo pravi spektakl - kazao je Bajaga.

Bajaga i Instruktori su u aprilu objavili dvanaesti studijski album "U sali lom", koji je odlično prihvaćen od publike.

Zvanično su do sada prezentovana tri video singla - za naslovnu pesmu, za baladu "Bilo bi lako" i za numeru "Može da te ubije grom".

Status hita su stekli i duet Bajage i Žike Milenkovića "Severac", nostalgična "Noćima sanjam", ali i poletna "Savršen dan".

https://www.youtube.com/watch?v=NTapyoEMARI

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading