DŽEZ ZA DŽ Beti Đorđević peva pesme Bili Holidej

Autor:

Zabava

06.09.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna džez pevačica Beti Đorđević nastupiće 29. septembra u beogradskom Domu omladine na zatvaranju manifestacije "Džez za dž".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Slavna džez pevačica nastupiće sa ekipom mladih muzičara

Dom omladine Beograda nastavlja program upoznavanja publike sa savremenom beogradskom džez scenom kroz serijal besplatnih koncerata "Džez za dž", koji je započet 2013. godine.

Jednom nedeljno, u redovnom terminu subotom od 13 časova, posetioci će i dalje imati priliku da čuju kvalitetne domaće džez izvođače.

Publici će se najpre 8. septembra predstaviti sastav FMU Jazz Combo, koji čine studenti džez odseka Fakulteta muzičke umetnosti: Gorica Šutić, Nevena Pejčić, Andrija Vojvodić i Nikola Banović.

Naredna subota, 15. septembar, rezervisana je za nastup učenika džez odseka Muzičke škole "Stanković", a kao specijalna gošća sa njima će u nekoliko numera nastupiti i Iva Pažin.

Nedelju dana kasnije posetioci će imati priliku da čuju "Vladimir Tubić Kvintet" , koji predvodi mladi i talentovani gitarista iz Banjaluke.

Za kraj ovogodišnjeg ciklusa koncerata "Džez za dž , u subotu 29. septembra, naša slavna džez pevačica Beti Đorđević, sa ekipom mladih džez muzičara, izvešće posebno pripremljen program "Beti peva Bili , posvećen legendarnoj Bili Holidej.

Koncerti se održavaju na popularnom Zidiću Doma omladine Beograda, odnosno na Platou Milana Mladenovića, a u slučaju loših vremenskih uslova, nastupi će biti u Domu omladine Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading