BRANKA KATIĆ STIGLA U BEOGRAD Omiljenu glumicu gledaćemo u filmu "Otac"?!

Autor:

Zabava

02.09.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na radost mnogih, Branka Katić će ponovo zaigrati u domaćem filmu, ako je suditi prema fotografiji na kojoj se vidi kako reditelj Srdan Golubović uživa u društvu Katićeve i Gorana Bogdana!

RepublikaFoto: instagram.com/bogdangoranbogdan
Srdan okuplja paklenu ekipu...

Fotografiju je na društvenoj mreži objavio Goran Bogdan, koji je nedavno i u intervjuu za Srpski telegraf istakao da će jesen i deo zime provesti u Beogradu jer priprema nastavak snimanja "Senke nad Balkanom", ali i ulogu u novom ostvarenju Srdana Golubovića.

 

Pogled u kuhinju, ka će? @od_usta_do_usta @srdangolub @jecamitrovic

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on Aug 28, 2018 at 1:17pm PDT

Na pitanje u kojoj ulozi bi voleo da se nađe, te uz koju partnerku, Goran je pomalo zagonetno odgovorio: "Možda u ulozi oca. I ja se pitam uz koju partnerku?!"

- Film je inspirisan životnom pričom Đorđa Joksimovića iz Kragujevca koji je, kada je shvatilo da ne može da se izbori sa birokratijom i korupcijom, krenuo pešice od Kragujevc ka Beogradu kako bi privukao pažnju javnosti... "Otac" je film o čoveku koji je izgubio posao i čija žena je zbog straha od siromaštva pokušala da se spali, nakon čega su njemu oduzeta deca i data u hraniteljsku porodicu. On se u stvari bori sa duboko birokratskim i korumpiranim sistemom u kome pojedinac koga vodi ljubav - u ovom slučaju prema sopstvenoj deci - u stvari nema nikakve šanse. Kroz to putovanje junak uspeva da povrati dostojanstvo i postaje čovek koji je spreman da se bori - izjavio je Golubović svojevremeno za jedan beogradski list.

Podsetimo, mediji su ranije pisali da je glavnu ulogu u filmu "Otac" trebalo da ima Nebojša Glogovac (1969-2018), s kojim je reditelj snimio filmove "Krugovi" i "Klopka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading