ISTINE I LAŽI Glumci najavili mnoga iznenađenja!

Autor:

Zabava

21.08.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je snimanje druge sezone popularne serije "Istine i laži", koja će se emitovati od septembra na Prvoj srpskoj televiziji.

RepublikaFoto: Promo foto
Deo glumčke ekipe serije "Istine i laži"

Poslednja epizoda prve sezone ostavila je gledaoce u nedoumici, ali kako glumci tvrde druga sezona donosi mnoge promene. 

- Srećni smo što smo napravili ozbiljnu odskočnu dasku sa prvom sezonom i nadamo se da će druga ići samo uzlaznom putanjom i što se tiče rejtinga i kvaliteta radnje.  Biće dosta iznenađenja, pored novih likova koji će biti centar novih zbivanja, doći će do izvesnih promena i kod starih, recimo Pavla. Ne mogu mnogo da otkrivam ali mogu samo da kažem, gore od onog ne može da bude. Kod svih se vidi promena i biće veoma uzbudljivo, gledaoce očekuje jedna fantastična sezona   otkrio je glumac Stefan Buzurović, kome je poveren lik Pavla. 

U seriji "Istine i laži" će imati priliku da zaigraju i novi likovi. Jedan od tih je i mlada glumica Ivana Dudić, koja će tumačiti lik Une Radović.

- Polako ulazim u ulogu, jer se snimanje tek zahuktava. Mislim da sam se super uklopila, družimo se svakodnevno pa samim tim i odlično sarađujemo - rekla je Ivana dodajući: “Kao i svim novim glumcima u drugoj sezoni, jeste opterećenje, jer treba da prebacimo nivo koji je serija već dostigla, pa snosimo jednu vrstu odgovornosti da budemo jednako dobri kao što su svi naši prethodnici. U svakom slučaju, ovo je divno iskustvo i radujem se budućem radu”.

RepublikaFoto: Promo foto
Popularna glumica Ivana Dudić pojačanje u seriji

Porodična serija "Istine i laži“ zasnovana na argentinskom predlošku svetskog hita pod nazivom "Graduados“, u prvoj sezoni dostigla je veliki uspeh u kategoriji domaćeg TV programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading