NEDELJA SRPSKOG FILMA U IRANU

Autor:

Zabava

07.08.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom programa "Nedelja srpskog filma" u iranskim gradovima, koja će se održati od 23. do 29. avgusta biće prikazano sedam srpskih filmova.

RepublikaFoto: Promo foto
Sedam srpskih ostvarenja u Iranu

Filmsku revija, koja se održava u trenutku jačanja bilateralnih odnosa između Irana i Srbije, biće otvorena projekcijom nagrađivanog  filma "Ničije dete" Vuka Ršumovića u Kući umetnosti u Teheranu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ostvarenje "Ničije dete" Vuka Ršumovića biće prikazano u kući umetnosti u Teheranu

Na programu Nedelje srpskog filma su i "Anplagd" Mladena Kovačevića, "Branio sam Mladu Bosnu" Srđana Koljevića, "Dnevnik mašinovođe" Miloša Radovića, "Enklava" Gorana Radovanovića, "Kozje uši" Marka Kostića i "Rekvijem za gospođu J."

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Scena iz filma "Rekvijem za gospođu J."

U programu ove filmske revije naći će se i tri panela diskusije o odnosima između iranske i srpske kinematografije i mogućnostima saradnje, a na kojima će učestvovati gosti iz Srbije, iranski reditelji i filmski producenti.

Nedelja srpskog filma u Iranu najavljena je početkom maja 2018. godine posebno organizovanom projekcijom filma "Dnevnik mašinovođe, upriličenom povodom Međunarodnog sajma knjiga, a čiji je počasni gost-izlagač bila Srbija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nedelja srpskog filma u Iranu najavljena je početkom maja 2018. godine posebno organizovanom projekcijom filma "Dnevnik mašinovođe"

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading