SVE JE SPREMNO ZA POČETAK EGZITA!

Autor:

Zabava

11.07.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta koji će od četvrtka do nedelje pohoditi Egzi, zvanično najbolji evropski veliki festival.

RepublikaFoto: Promo foto
Posetioci polako pristižu na Egzit

Egzit počinje u četvrtak, a dan ranije festivalska atmosfera se već može prepoznati po punim kafićima i prodavnicama u kojima se govore brojni svetski jezici, a žurka u Egzit kampu na Štrandu već je počela.

Tamo će večeras, ali i narednih dana biti direktno prenošene završne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom ekranu.

Festivalske kapije otvaraju se 12. jula u 19 sati, a nakon nastupa rok kantautorke LP, tačno u 22.40 sati nastupiće jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba - Sergej Polunjin uz Almazian Symhony i potom će ceremoniju otvaranja tradicionalno obeležiti vatromet.

Od 23.30 sati nastupa art-pop senzacija Fiver Rej, a 01.05 sati na scenu izlazi popularni trio Migos.

Ovoj listi zvezda u narednim danima pridružiće se Martin Gariks, Grejs Džouns, Riči Hotin, Maseo Pleks, Solomun, Dejvid Geta, Fenč Montana, Nina Kravic, Zigi Marli i mnogi drugi.

Za sve zainteresovane, važna informacija je i to da su u prodaji još četvorodnevne VIP Gold, kao i ulaznice za pojedinačne dane.

Aktuelne cene ulaznica iznose po 2.990 dinara za prva tri dana, dok za poslednje veče ulaznice koštaju 3.590 dinara.

Zamena vaučera za festivalske narukvice već je u toku i to na tri zamenska mesta, u centru Novog Sada, ispred Srpskog narodnog pozorišta, u Egzit kampu, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa).

Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju da ih zamene za narukvice, dok se dnevne ulaznice ne menjaju za narukvice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading