Polunjin otvara Egzit!

Autor:

Zabava

05.07.2018

13:31 >> 15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji Egzita, 12. jula, na glavnoj bini će nastupiti jedna od najvećih svetskih zvezda našeg doba- Sergej Polunjin.

RepublikaFoto: David LaChapelle
SUPERZVEZDA Sergej Polunjin prirediće spektakl na Petrovaradinskoj tvrđavi
Ovaj pravi Džejms Din baletskog sveta, igrač, glumac i koreograf, osvojio je planetu svojim nastupima sa gotovo svim najvećim svetskim baletskim ansamblima, te sa devetnaest godina postao najmlađi prvak londonskog Kraljevskog baleta.

Polunjin je nastupao na daskama Milanske skale, u Boljšoj teatru i pozorištu Stanislavski u Moskvi, te londonskom Rojal Albert Holu, i brojnim drugim scenama širom planete.

Poznat je i po svom buntovništvu protiv establišmenta i pozivima da se klasičan balet izvuče iz elitističkih krugova.

Njegov turbulentan život prikazan je u dokumentarnom filmu "Dancer" Stivena Kantora, a fanovi savremene muzičke scene zavoleli su ga u spotu Hoziera "Take Me To Church"!

Svoj vanserijski talenat Polunjin će prikazati u samom finalu ceremonije otvaranja koji režira mlada novosadska rediteljka Sonja Petrović, a pridružiće mu se preko 40 izvođača na sceni, kao i Almazian Symhony, atraktivni orkestar od 25 devojaka, predvodjen Khachatur Almazianom, jermenskim virtuozom na  violini, koji izvodi klasiku u crossover stilu.

Nakon ceremonije će tradicionalno uslediti vatromet, posle kojeg na scenu izlaze trenutno najpopularnije svetske hip-hop zvezde, američke grupa Migos!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading