NA LISTI ŽELJA EGZITOVIH ZVEZDA Gumeni medvedići i ćevapi za poneti

Autor: Katarina Stamatović

Zabava

05.07.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bekstejdžu na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula naći će se i sušene godži bobice sa Tibeta, pikantna pileća krilca, mirišljave sveće i luksuzni šampanjci

RepublikaFoto: Exit/Promo
Dejvid Geta: Alergičan na luk, hoće da proba lokalno pivo

Dok su prošle godine zvezde Egzita tražile, između ostalog, i da im se urami fotografija njihovog psa i da odigiraju domaći loto tiket, ove godine su se organizatori potrudili da gostima u bekstejdžu na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula ispune podjednako zanimljive uslove, ali i krajnje skromne liste želja nekih od najvećih svetskih zvezda.


JAPANSKI SAKE


Prvoklasni roze šampanjac, kao i razna ovdašnja kvalitetna vina tražio je mag današnje elektronske scene Solomun. Da ne može bez domaće hrane, dokazao je time što je tražio da mu se zapakuju ćevapi kako bi mogao da ih nosi na Ibicu, gde direktno leti posle nastupa na Egzitu!

Popularni Migos dolazi dan pre nastupa kako bi se upoznali s gradom, a za sam nastup su naručili četiri flaše luksuznih šampanjaca, mirisne sveće, ali i pikantna pileća krilca.


Dugačku listu pića, uključujući i ovdašnju selekciju, traži i rep zvezda Frenk Montana, dok sušene godži bobice, koje se smatraju izvorom mladosti, stižu pravo sa Tibeta na rajder listu elektronskog dua Tale of Us.

BOKSERICE, ČARAPE, TIŠINA I PERECE


Na spisku Ričija Hotina našlo se i njemu omiljeno piće - tradicionalni japanski sake, ohlađen na preciznih 8°C, a isto je tražila i vodeća tehno-zvezda nove generacije Džozef Kaprijati. Tehno-inovator Riči Hotin pred svaki nastup ima posebno pravilo tišine, te od samog sletanja mora da bude potpuni mir u kolima, bez muzike i telefonskih razgovora. S druge strane, zvezdu Mejsija Pleksa po sletanju će u kolima čekati jastuk i ćebe, teretana u hotelu, a na dan nastupa ručak za dvoje u restoranu po njegovom izboru.

Iako je zvezda u usponu, Alis Merton čvrsto stoji na zemlji, pa se na njenoj listi želja našla molba za perece i selekciju gumenih medvedića!

 

RepublikaFoto: Exit/Promo
Mlađani Martin: Miris vanile i omiljeni vosak za kosu

Sveće sa mirisom vanile dočekaće najtalentovanijeg mladog di-džeja na svetu Martina Gariksa. On je zamolio i za crne majice, bokserice, čarape, pa čak i njegovu omiljenu marku voska za kosu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading