BAD COPY I COBI VEČERAS NA ENTERU: Ovo se NE SME PROPUSTITI!

Autor:

Zabava

01.07.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski festival "Eneter" ove godine u Topčiderskom parku okupio je izvođače iz celog regiona, a o uspehu manifestacije već mnogi govore. Kao "jagoda na šlagu" ovog festivala koji večeras zatvara svoje kapije, nastupiće neka od najzvučnijih imena hip-hop i rep pravca.

RepublikaFoto: Youtube.com/ djolodjolo
Večeras haos uz Bad Copy...Wikluh Sky

Festival je trebalo da traje od 28. do 30. juna, ali je zbog kiše program koji je bio predviđen 29. juna prebačen za večeras od 18 časova kada će biti obeležen nastupima Demo bendova, DJ SML-a, Irish Stew-a, nastupom grupe "Bjesovi", "Fox-a", Cobija, "Bad Copy-a" i DJ Chehranov-a. 

 

?

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v) on Jun 26, 2018 at 11:20am PDT

"Enter festival" prve večeri ugostio je svetski popularnu rumunsku zvezdu Innu, dok su pre nje nastupili "Iskaz", "Ničim Izazvan", "Mary Nastas", "Lee Leed", "Seeya", "Akcent", kao i DJ, a ovo veče proteklo je u znaku obaranja svih rekorda posećenosti jende manifestacije u Beogradu. 

Foto: Promo
Prva festivalska noć okupila skoro 10.000 ljudi

Izvođači "Point blank", Bvana, Sassja, Struka, "Prti Bee Gee", "Pero Defformero", "Mortal kombat", "Surreal" i DJ su sinoć u Topčiderskom parku napravili spektakl pred 17.000 ljudi.

Kapije najboljeg festivala u gradu otvorile su se pre tri dana pod parolom "Oživi Enter", a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove elektronske i rock muzike, domaćih i stranih izvođača.

Foto: Promo
Enter festival

"Enter" je novi muzički festival na otvorenom, koji se organizuje u saradnji sa Opštinom Savski venac i Turističkom organizacijom Savskog venca, a već prvog dana doživeo je veliki uspeh. Topčiderski park je bio prepun, a preko 10 hiljada posetilaca zabavljalo se uz elektronsku i rock muziku , dok je sinoć bilo čak 17.000 ljudi. Večeras se očekuje rekordan broj posetilaca. 

RepublikaFoto: Promo
Enter festival

Parking prostor u okviru samog parka ne postoji, a za posetioce je obezbeđen besplatan organizovani prevoz od Sava Centra i sa Studentskog Trga u periodu od 17 časova do ponoći. Posebne linije GSP-a saobraćaju od Sava Centra na svakih 45 minuta, a od Studentskog Trga na sat vremena. Prvi polazak sa obe lokacije je u 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading