TIKA: Marjanovića bih igrao i bez honorara

Autor: K.S.

Zabava

20.06.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je snimanje treće sezone popularne serije "Ubice mog oca", a Tihomir Stanić, koji zbog lika koji igra dobija samo reči hvale, priznaje da ga ponekad ponese Marjanović i da je bio spreman da igra bez honorara.

RepublikaFoto: instagram.com/tihomir_stanic
Tika kao inspektor Marjanović

- Pošto radim dosta stvari i van glume, imam kontakt s ljudima iz raznih sfera, ponekad mi se učini da mogu da povlačim konce, pa se posle setim da je to samo uloga... Ali otkako sam pročitao scenario, svidela mi se uloga inspektora Marjanovića. Osetio sam da je uloga odlična i hteo sam da je igram bezuslovno, ali nisam želeo da odem na kasting. Uvek sam čekao da me primete i pozovu. Reditelj Gaga Antonijević je ipak organizovao kasting, na kom se nisam pojavio, pa sam izgubio ulogu i bio zbog toga očajan. Ipak, na kraju smo se našli u gradu i pristao sam da smršam kako bih dobio tu ulogu. Svakoga dana sam išao u apoteku da se merim i nosio sam direktoru listić - naveo je popularni glumac u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji.

Tika je ponovio da se na snimanjima dešavalo da zadrema, pa bi toncu zasmetalo kad malo hrkne, a dodao je i to da njegova majka smatra da bi sve propalo ako ubiju Marjanovića.

Naš popularni glumac kaže da sa nestrpljenjem očekuje snimanje i četvrte sezone, ali i saradnju sa Antonijevićem na drugim projektima.

- Mislim da je svakom glumcu potreban reditelj. Velika je propast što glumci poveruju da mogu sami sebi da režiraju i nemaju taj korektiv, oko sa strane kojem se mora verovati. Zahvaljujući indikacijama koje mi je dao Gaga, pristupio sam toj ulozi i sada uživam popularnost - zaključio je Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

29.07.2019 10:20

Prva sezona serije , onako. Sve drugo, promasaji! Okrenite se na drugu stranu malo, pa snimajte avanturisticke filmove , Srbija ima fantasticnu prirodu...