ANDRIJA JURI ĐUBRETARE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac igra taksistu kome se naizgled normalan dan na poslu pretvara u haos kad se u njegova kola ušunja dečak Damir.

RepublikaFoto: e-stock/Z. ZLATKOVIĆ

Red komedije, red emocija i dosta akcije: Andrija Milošević

Proteklih noći su ulice koje izlaze na Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu bile zatvorene. Na sve strane su se mogli videti automobili i kamioni, kablovi i užurbani pojedinci sa kamerama... Ekipa Srpskog telegrafa strpljivo čeka dok mladi reditelj Miroslav Stamatov daje poslednja uputstva za scenu filma "Bluz taksi", a potom se čuje odlučno: "Tišina, snimamo!" Svi su zauzeli tražene pozicije, a uzbuđenje je doneo čovek koji je bio u trku za đubretarskim kamionom. Tek kad je snimanje završeno, po osmehu smo prepoznali Andriju Miloševića, koji igra Marka, propalog dramaturga koji već godinama radi kao taksista.

ŽIVE NOĆU


- Radnja se dešava u toku jedne noći, pa samo noću i snimamo i već mi se čini da smo zamenili noć za dan. Ali kada smo videli neke izmontirane delove, dobili smo snagu da završimo posao. Mislim da će ovaj film biti rado gledan jer ima notu komedije, publiku će nasmejati, ali i jednu nežnu notu i dirljivu priču o jednom čoveku i jednom dečaku - kaže Andrija Milošević.
U "Bluz taksiju" Markov naizgled normalan dan na poslu pretvoriće se u haos kad se jedne noći u njegov automobil ušunja dečak Damir, koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem.
Taj trenutak će obojici promeniti život, a noć će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.


ŠARMER TODOR


- Imali smo kasting za decu, kome je i Andrija prisustvovao. Devetogodišnji Todor Jovanović nam se dopao zbog energije i šarma, a na prvu loptu se stvorila energija između njega i Andrije - navodi Miroslav Stamatov.
Na velikom platnu ćemo gledati i Milenu Predić, Aleksandra Tomića, Borisa Komnenića, Bojana Dimitrijevića, Nikolu Đurička, Nikolu Pejakovića i mnoge druge. Snimanje je u završnici, a film bi trebalo od decembra da bude na bioskopskim repertoarima.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading