Već pet meseci snima se "Urgentni centar", glumcima ne daju mira: Na pijaci ih zaustavljaju da ih leče!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do koje granice su doktori spremni da idu da bi spasli nečiji život i kako se bore sa životnim preprekama, publika će imati priliku da sazna i u 12 novih nastavaka hit serije "Urgentni centar" Dejana Zečevića i Stevana Filipovića, a čije snimanje je u toku.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Serija "Urgentni centar"

Ekipa Srpskog telegrafa juče je imala priliku da zaviri u preuređeno skladište jednog velikog kompleksa u Beogradu i prisustvuje snimanju dinamične scene čiji su glavni akteri Ivan Jevtović, Dubravka Mijatović, Marko Janjić, Miodrag Dragićević i Milica Janketić.

Lekari i sestre trče, dečaka sa povredom prebacuju u sobu, pa ubrzo stiže i doktor Petrović, koji uz viku na medicinsku sestru pokušava da otkrije boljku mališana. Operacija će izgleda biti neophodna...

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Serija "Urgentni centar"

- Već pet meseci harmonično radimo. Veliki su izazovi da se postigne tako ambiciozan plan, a izvesnost je da će gladanost biti veća nego u prethodnoj sezoni. Ljudi me na pijaci zaustavljaju i pitaju da dođem da ih lečim - kaže kroz osmeh Ivan Jevtović, kome je poverena uloga doktora Petrovića.

Popularnom glumcu zelena uniforma odlično pristaje, kao da je oduvek hodao u klompama stvarnog hirurga. Ne govori o tome da mu je bilo teško ući u ulogu, već ističe kako su medicinski radnici u našoj zemlji heroji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Serija "Urgentni centar"

- Teško je u našoj zemlji boriti se svaki dan za nečiji život. Svi medicinski radnici su na neki način naša glavna inspiracija i oni su nam nakon prve sezone rekli koliko su zadovoljni, a s druge strane, gde smo pogrešili. Bitno da u situaciji u kojoj živimo ova serija jeste mali doprinos da se zahvalimo svim tim ljudima koji se bave medicinom i koji su nam pomagali - dodaje Jevtović.

Emitovanje druge sezone očekuje se takođe na televiziji Prva, a gledaoci ponovo mogu očekivati VIP ličnosti kao pacijente, ali i mnoga pojačanja već omiljene glumačke postavke. Zanimljivo je i to što na malim ekranima više nećemo gledati Bojana Perića kao mladog stažistu Nikolu Ristića. Ta uloga sada je poverena talentovanom Miodragu Dragičeviću.

- Lik je imao već neku osnovu i zbog toga mi nije bilo teško da pristupim. Ali sigurno ne mogu biti isti kao kolega Boki Perić - ističe Miodrag Dragičević u pauzi snimanja.

Njegov kolega Marko Janjić zaključuje da je veliko osveženje to što su se već uhodanom timu pridružili mladi glumci, ali i oni sa više iskustva.

- Radimo nešto što već iz prve sezone znamo, ali sada dosta detaljnije i sigurnije - poručuje Janjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading