HOROR NA EVROSONGU! Sanja: Danica je izgubila glas od šoka!

Autor:

Zabava

14.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma Evrovizije u Lisabonu završena je trijumfom izraelske predstavnice Nete Barzilaj, koja je tzv. kokodakanjem u izvedbi numere "Toj" opčinila Evropu i osvojila najviše glasova, dok je Srbija ostala na 19. mestu.  

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Srpski predstavnici na Evrosongu danas su doputovali u Beograd...

Po povratku u Beograd, Sanja Ilić je otkrio da je ženski vokal "Balkanike" Danica Krstić doživela traumu minut pre nastupa i zanemela od šoka kada je pred njenim očima prebijen čovek koji je tokom predstavljanja Velike Britanije upao na scenu i Engleskinji Suri oteo mikrofon. Kompozitor je za Srpski telegraf ispričao kako je tokom nastupa srpskih predstavnika u finalu primetio da je Daničin glas drugačiji, ali je u prvi mah pomislio da je promenila interpretaciju pesme za finalno veče Evrovizije. Međutim, ona mu je kasnije objasnila kako nije mogla da dođe sebi i da se tresla dok je pevala jer su dvojica iz obezbeđenja, kako je rekla, ubila od batina čoveka koji je ometao Evrosong.

Kad je došla u zelenu sobu, tresla se i rekla mi da su tog nesrećnika ubili od batina - kaže Ilić

- Bio sam u grinrumu i čekao sam nastup. Očekivao sam da će Danica pokidati. Ali sam početak nastupa bio je čudan, ja nisam znao šta se dešava. Video sam da peva odlično, samo sa nekom dozom straha. Pomislio sam da je spremila neku novu interpretaciju za finale, da improvizuje. Kad su došli u grinrum, ona se tresla i rekla mi da su ispred njih doveli čoveka koga su ubili od batina. Danica mi je rekla da su se oni spremali da izađu na scenu dok su dvojica iz obezbeđenja brutalno tukla čoveka, nije mogla da dođe sebi. Hrabrost je kad prisustvujete jednoj takvoj situaciji na tri, četiri metra, pa izađete na scenu kao da ništa nije bilo, da budete veseli i da otpevate kako treba - ispričao je Ilić, što je i Krstićeva potvrdila

RepublikaFoto: instagram.com/balkanika_official
Pevačica grupe "Balkanika" od šoka ostala bez glasa...

- Bilo je strašno. Zanemela sam kad sam ugledala prebijenog čoveka neposredno pred nastup. To niko od nas nije očekivalo. Nismo mogli da verujemo šta se dešava - rekla je još uvek uznemirena Danica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading