Jelena Gavrilović: Šef gradilišta bilo bi idealno zanimanje za mene!

Autor:

Zabava

30.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate je kao lepu i krhku princezu Evdokiju iz "Nemanjića", vrcavu Tatjanu iz "Istina i laži", ali ako vam se učinilo da se talenti Jelene Gavrilović iscrpljuju sa glumom i modnom fotografijom, pitajte je za izbor kamena najboljeg za gradnju, fasade ili za bazena. Sve zna. Pred prvomajski praznik izdvojila je deo dana za Srpski telegraf i pokazala da bi se i kao šef gradilišta sjajno snašla i to bez glume!

Foto: instagram.com/jelenagavrilovicofficial
Jelena Gavrilović
  • Eto vas na vrhu zgrade bez ograde...

- Ja sam radoznala i za mene je to uvek igra. To je u opisu moje profesije i jedino tako možeš da naučiš i voliš svoj posao. Ovakva iskustva su neprocenjiva jer kada bi mi se inače ukazala prilika da vidim ljude na vrhu zgrade kako rade ovako nešto.

 

  • Da li ste se nekada uplašili i rekli "ja ovo ne mogu"?

- Postojao je samo u trenutku jer je u Srbiji umetnost na margini. Ne biraš posao ti već posao bira tebe. Zato je teško. Zahteva istrajnost i upornost i ako nemaš snage da sačekaš svoj trenutak, a mnogi nemaju, teško nađeš svoj put.

  • Sećate li se svog prvog glumačkog dinara i na šta ste ga potrošili?

- Prvi dinar sam zaradila pevajući, verovali ili ne. Za glumački se i ne sećam. Igrali smo još na studijama, a tada su pali i prvi honorari. Verovatno su uloženi u izlaske sa drugarima. Ništa epohalno nisam kupila.

 

#jelenagavrilovic #actressportrait #backkstage ???

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Feb 15, 2018 at 10:26pm PST

 

  • Kada ne biste bili glumica, voleli biste da radite kao...?

- Šef gradilišta bi bilo idealno zanimanje za mene kada ne bih bila glumica! Šalu na stranu, muzika me je jako dugo zanimala, možda bih mogla da budem i novinar, mada bi muzika ipak bila prvi izbor.

  • Da li priželjkujete neku holivudsku avanturu?

- Igrala sam u američkoj b produkciji sa Selmom Hajek, sa nekim nagrađenim glumcima, ali to su sve bile male uloge. Kada se snima kod nas, mi nemamo priliku da dobijemo nešto veće. Kada bi mi se ukazala prilika da snimam u nekoj velikoj produkciji, da, volela bih. Ipak, mislim da se prvo treba ostvariti kao evropski glumac pa gledati ka Holivudu. To je mnogo vrednije i sigurnije. Nisam neko ko bi sedeo godinama u Americi i gubio vreme u pokušaju da mi se desi američki san. Ostvari svoj san u svojoj zemlji i na tom temelju pokušaj da se širiš jer, koliko god je to umetnost, to je i šoubiznis.

 

#hats #selfie #jelenagavrilovic #fashion #passionforfashion #fashiontime??

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Jan 24, 2018 at 2:40am PST

 

  • Koji put za vas ne dolazi u obzir, čemu nedvosmisleno kažete "ne"?

- Možda u životu treba praviti kompromise. Tu ne želim da dajem savete. Umetnik ne sme da se igra sa tom vrstom kompromisa. To je licemerno. Nijedno ime ni prezime u Srbiji ne može da ti garantuje uspeh. Moraš da slušaš svoj stomak i samo tako će sve biti u redu. Daj šansu novim ljudima i stvarima jer ne znaš kakva će ti se vrata otvoriti.

  • A kakvu ulogu priželjkujete?

- Može uloga da bude mala, velika, sa dve replike... ali da bude baš za tebe. U našoj literaturi žene su uvek bile u senci, ovo je Balkan. Ali iza svakog tog muškarca stoji neka jaka majka, moćna ljubavnica ili skrušena žena. One su stub. U tom smislu, njena funkcija je jaka. Naravno da bih volela da se ostvarim u nekim značajnijim pozorišnim ulogama, ali neću da izgovorim jer imam osećaj da se onda sigurno neće dogoditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

30.04.2018 05:46

Jelena Gavrilović je Vamp devojka, mnogo lepa!