SRPSKI TELEGRAF POKLANJA: ELEKTRONSKA BIBLIOTEKA ZA CELU PORODICU!

Autor:

Zabava

23.04.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine, Srpski Telegraf obeležava Svetski dan knjige uz sasvim posebno pitanje: šta bi bilo kada bi naša deca mobilne telefone koristila za čitanje njima namenjene literature, umesto za igrice, a mi sami za neki zaista dobar roman, umesto za beskrajno šetanje po društvenim mrežama?

RepublikaFoto: Promo foto

Hajde da probamo to i da ostvarimo! U saradnji sa servisom Bookmate, Srpski Telegraf vam daruje pristup više od 850.000 knjiga, koje možete da čitate besplatno, na jedan klik mišem, na sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Besplatan pristup servisu se aktivira skeniranjem QR koda koji objavljujemo ili posetom stranice www.bookmate.com/code i unosom koda SrpskiTelegrafPoklanja nakon registracije na servis. Kod vam daje 30 dana potpuno besplatnog pristupa celoj bazi knjiga na srpskom i svim ostalim jezicima. U toku tih 30 dana, možete da pročitate šta god i koliko god želite!

Jedinstveni kod je moguće aktivirati samo u periodu od 23. do 30. aprila 2018. godine.

Foto: Promo foto

Kako se ova elektronska biblioteka koristi?

Bookmate ne prodaje jednu po jednu knjigu, već čitaocima u Srbiji nudi da, nakon što iskoriste ovaj poklon, u okviru mesečne pretplate, koja staje manje od jedne knjige, čitaju neograničeno. Ovo je naročito zanimljivo onima koji puno čitaju u pokretu (u gradskom prevozu, na putovanjima, u kafićima), jer su knjige na besplatnoj bookmate aplikaciji dostupne na svim Android, iOS i Windosws uređajima. Servis trenutno nudi preko 1500 izdanja na srpskom jeziku, kao i bez malo milion izdanja na ostalim jezicima, uključujući i ruski i engleski!

Ceo Hari Poter serijal u džepu!

Među hit naslovima koji su dostupni u Bookmate biblioteci na srpskom jeziku, ističe se celokupni serijal Hari Poter knjiga, zatim dela Paula Koelja, klasici kao što su Ana Karenjina i Ben Hur, popularni skandinavski krimi romani, filmovani romani poput Marsovca i Bridžet Džouns, ali i domaći hit autori.

SKENIRAJTE QR KOD KOJI OBJAVLJUJEMO ILI POSETITE WWW.BOOKMATE.COM/CODE I UNESITE BESPLATNI KOD SrpskiTelegrafPoklanja - SAMO OD 23. DO 30. APRILA!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading