PREMINUO MIRKO ALVIROVIĆ! Bolest bila JAČA

Autor:

Zabava

01.04.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni voditelj i autor emisije o automobilizmu "SAT", Mirko Alvirović preminuo je danas u 72. godini.

RepublikaFoto: Youtube.com/RTS Balkanskomulicom
Preminuo posle duge i teške bolesti... Mirko Alvirović

Alvirović je, uprkos pisanjima medija krajem februara da je njegovo stanje ozbiljno, nedavno demantovao da je teško bolestan i najavio svoju emisiju. Međutim, nije uspeo da se izbori sa teškom bolešću. 

On se šest meseci lečio na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije, a prošlog leta operisan je i u Nemačkoj. Njegovi najbliži sve vreme su bili uz njega. 

Poslednji put kada se oglasio o svom zdravlju govorio je uz veliku dozu optimizma:

-  Nekoga zaboli zub, nekoga koleno, svako ima neki problem. Ja sam svoj problem na vreme otkrio i rešio na najbolji na način. A čitaoci, gledaoci i pojedinci koji me otpisuju pre vremena imaće priliku da me gledaju već u sledećoj emisiji SAT-a i uvere se svojim očima kako sam - naveo je Alvirović.

 Mirko Alvirović je rođen u Drvaru, a poslednjih 28 godina radio je kao domaćin najgledanije emisije o automobilizmu na ovim prostorima. Diplomirao je književnost, ali je studirao i žurnalistiku. Mirko je bio oženjen i ima dva sina - Mladena i Momira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading