POČINJE FOTO-FEŠTA!

Autor:

Zabava

28.03.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski mesec fotografije počinje sutra otvaranjem izložbom projekata u takmičenju "Novi talenti 2018" u 19 sati u UK Parobrod, a trajaće sve do 30. aprila

Foto: Promo foto

Mesec fotografije

Uporedo sa izložbom "Novi talenti 2018" biće predstavljeni i najbolji radovi koji su pristigli na "Instagram" konkurs na temu "Kretanje", uz podršku BG Elite Foto.

Pet najboljih foto projekta "New Talents" i "Instagram" izložbu ćete moći da pogledate do 19. aprila u Parobrodu.

"Novi talenti 2018" je međunarodno takmičenje namenjeno mladim umetnicima rođenim posle 31. 12. 1992.

U sastavu međunarodnog žirija koji je zadužen za selekciju radova su Thomas Licek (Austrija, predsednik Udruženja Evropskog meseca fotografije), Mia David (Srbija, Arhitektkinja i Docentkinja na Fakuletu tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu), Sophia Greiff (Nemačka, Ko-osnivačica Fotogoks festivala), Dragan Pavlović (Srbija, Profesor na Fakultetu za medije i komunikaciju) i VicençBoned i Lloveras (Katalonija, direktor Tagomago Collectors Projects). Žiri je pregledao i evaluirao 88 projekata koji su zadovoljili uslove konkursa.

Ove godine pristigli su radovi iz 24 zemlje, a tri pobednika ovog konkursa su Adam Žondlo, Miljan Vuletić i Nana Hajtman.

Tokom trajanja festivala, ljubitelje fotografije očekuje niz izložbi, radionica i druženja sa istaknutim svetskim umetnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading