OTIŠAO NA REDOVNU KONTROLU, PA SAZNAO DA IMA RAK PLUĆA: Ovako je Lauševiću dijagnostikovan karcinom, porodica sve držala u STROGOJ TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

15.11.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika prva pisala, Žarko Laušević je otišao na redovnu kontrolu, kad su mu doktori dijagnostikovali rak pluća.

OTIŠAO NA REDOVNU KONTROLU, PA SAZNAO DA IMA RAK PLUĆA: Ovako je Lauševiću dijagnostikovan karcinom, porodica sve držala u STROGOJ TAJNOSTI!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Čuveni glumac Žarko Laušević (63) preminuo je danas od posledica karcinoma pluća, a vest o njegovoj smrti objavila je i potvrdila njegova supruga, Anita.

Kako je Republika prva pisala, Žarko je pre nekoliko meseci bio primljen u KBC "Bežanijska kosa" radi redovne kontrole, a izvor nam je otkrio da mu je tada navodno dijagnostikovan rak pluća. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

 

 

- Žarko se pre nekoliko meseci javio na redovnu kontrolu kod doktora, kada su mu doktori, posle snimka pluća, dijagnostikovali rak pluća. Sve se desilo pre nekoliko meseci, a porodica se i tada su se trudili da sve ostane van saznanja javnosti - govorio je dobro obavešten izvor za Republiku. 

Sve se desilo veoma brzo, on je jedno vreme bio hospitalizovan, ali je otpušten kući. Podsećamo, od karcinoma pluća preminuo je 2018. i to za svega dva meseca nakon postavljanja dijagnoze i Nebojša Glogovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading