"NE DIRAJ MI TIJANU! ZAKLAĆU GA OČIMA!" Potresni stihovi koje je Laušević pisao srcem ubijenoj devojčici - reči DUŠU KIDAJU!

Autor:

Zabava

15.11.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko godina, mediji su preneli pesmu koju je Žarko Laušević posvetio ubijenoj devojčici Tijani Jurić.

"NE DIRAJ MI TIJANU! ZAKLAĆU GA OČIMA!" Potresni stihovi koje je Laušević pisao srcem ubijenoj devojčici - reči DUŠU KIDAJU!

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Glumac Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini života, ostavljajući za sobom bogatu karijeru i veliki uticaj na srpsku umetničku scenu. Rođen je u selu Mrčevci kod Cetinja, a svoju glumačku karijeru započeo je u Beogradu. Postao je poznat po svojim ulogama u filmovima "Balkan ekspres", "Valter brani Sarajevo", "Lepota poroka" i mnogim drugim. Međutim, njegovo ime će se zauvek vezivati za jedan tragičan događaj.

Pre nekoliko godina, mediji su preneli pesmu koju je Žarko Laušević posvetio ubijenoj devojčici Tijani Jurić. Pesmu je naslovio "Očeva pesma" i u njoj se jasno oseća bol i bes koji je glumac osećao nakon što je saznao za Tijaninu smrt. U pesmi Laušević poručuje da će se osvetiti svakome ko bi pokušao da povredi ili odvede njegovu Tijanu. Ova pesma pokazuje da je glumac bio ne samo umetnik, već i otac koji je neizmerno voleo svoje dete.

Osim po svojim glumačkim dostignućima, Žarko Laušević će ostati upamćen i kao čovek velikog srca. Mnogi su ga opisivali kao dobrog i pažljivog čoveka, koji je uvek imao vremena da se posveti svojim fanovima i pomogne drugima. Njegov lik i delo ostaju kao inspiracija mnogim mladim glumcima i umetnicima.

OČEVA PESMA

Kada neko sruši sve što volim kada neko kada neko uradi to ja ću mu Ne diraj mi Tijanu Kada neko nešto moje nju i kad više nit mogu da dišem kada znaju da ne živim više ja ću tada Ne diraj mi Tijanu I kad prestadoh da jedem I kad pristadoh da ćutim Kad odustah i da jesam I kad više nisam ja ću Nju Tijanu mi ne diraj kad bi neko pokušao isto kad bi neko iskušao Tijanu, moju Tijanu Anđela sa otvorenim očima dušu još nezaljubljenu devojčicu nepoljubljenu ja bih Oprosti ali gde si bio Bože Ja bih Oprosti mi Niko drugi ne može I ne treba do Oca do neba ali ja bih kad bi neko hteo da povredi opet da odvede nekud Tijanu moju Tijanu ja bih ga tada samo gledao ja bih ga samo tada gledao ja bih ga samo tada gledao I zaklaću ga očima Ne diraj mi dete moje Tijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading