U INAT LICEMERJU: GRUPA VAN GOG ODRŽALA VRHUNSKI SPEKTAKL U PANČEVU!

Autor:

Zabava

08.03.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni rok sastav Van Gog održao je sinoć u Pančevu akustični spektakl za pamćenje! Velika sala Kulturnog centra Pančeva bila je pretesna da primi sve koji su poželeli da uživaju u hitovima grupe Van Gog! Ovaj koncert ostaće prvenstveno upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po neverovatnoj atmosferi koja se po rečima ljudi zaposlenih u KCP ne pamti da se sa ovolikom količinom energije dogodila pod krovom pomenute institucije!

Foto: Promo foto
Van Gog

Iako je navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok sastava sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala potpuno novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gog!

Dan pre svih i to "u inat osmomartovskom licemerju" kako je i glasio najavni slogan koncerta,  poznati sastav je napravio vrhunski muzički događaj! Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju koja je vladala između grupe i publike i kroz mudro odabranu set listu, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi!

Foto: Promo foto
Van Gogh

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta! Sinoć smo se uverili da Van Gog i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno, na svoj poseban način, drugačije od drugih!

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti potpuno osveženje za uspavanu domaću muzičku scenu!

Foto: Promo foto
Van Gog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading