ČUVENI MARKO NIKOLIĆ: Borim se s BOLEŠĆU TRI GODINE!

Autor: Gloria

Zabava

06.03.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman broj glumaca u protekle dve godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a neki su najveće bitke i izgubili. O svojoj bolesti s kojom se već tri godine bori progovorio je i Marko Nikolić, legendarni Dragiša Popadić, odnosno Giga Moravac u najrepriziranijoj seriji "Bolji život".

RepublikaFoto: youtube.com/bobcha1987
Marko Nikolić u ulozi Gige Moravca

- Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti. Kada sam pre tri godine saznao da imam teško oboljenje, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovek spreman da uradi sve samo da bude živ - izjavio je Nikolić koji je priznao da se suočio sa ozbiljnim strahom od smrti.

Međutim, glumac ne krije da je vodio neuredan život u jednom momentu, a onda je sve to ispravio:

- Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste godine. Počeo sam u gimnaziji sa vinjakom, kao student prešao sam na stomakliju, a posle na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje - izjavio je legendarni Giga. 

RepublikaFoto: Printskrin/Bosko buha
Marko Nikolić

- Cigare mi se čak i gade, a što se alkohola tiče, jedino leti poželim pivo, ali ga ne uzmem - kaže Marko.

U ovom intervjuu Nikolić otkriva i da postoji još jedan razlog zbog kog je prestao da pije i to veoma ozbiljan:

- Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živeo bih 120 godina. Pošto tako ne umem, ne pijem uopšte - dodao je istaknuti umetnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading