BRIŽIT BARDO ŽIVOTNO UGROŽENA? Pokušala samoubistvo, gurala glavu u vrelu rernu, a sada PRIKOVANA ZA KREVET!

Autor:

Zabava

20.07.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se suprug francuske zvezde i otkrio da je glumica završila na kiseoniku.

BRIŽIT BARDO ŽIVOTNO UGROŽENA? Pokušala samoubistvo, gurala glavu u vrelu rernu, a sada PRIKOVANA ZA KREVET!

Foto: www.profimedia.rs

Brižit Bardo danas

Prava drama odigrala se juče u domu čuvene Brižit Bardo (88), bivše glumice i manekenke i jedne od najlepših žena svih vremena, kojoj je naglo pozlilo zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć. Vest o tome da je Brižit završila na kiseoniku obišla je svet i uznemirila javnost.

Naime, slavna glumica je osetila probleme sa disanjem zbog čega je lekarska ekipa odmah intervenisala i pružila joj neophodnu medicinsku pomoć u njenoj luksuznoj vili u Sen Tropeu. Tim povodom oglasio se i suprug legendarne francuske zvezde i otkrio da je drama počela u jutarnjim časovima, a da je Hitna pomoć najpre otišla na pogrešnu adresu.

- Brižit je oko 9 sati ujutru pocela da ima probleme sa disanjem. Disala je brže i intezivnije nego obično, ali nije izgubila svest - objasnio je Bernar D'Ormal.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

On je dodao i da je Brižit pozlilo usled nesnosne vrućine:

- Kao i svi ljudi u starijim godinama, ni ona više ne može da podnese vrućinu. Ima 88 godina i ne sme da se izlaže bespotrebni naporima. 

Prema poslednjim informacijama koje je njen suprug podelio s javnošću, glumica se oporavlja u bolnici i njena krvna slika "nije baš najbolja" zbog čega će joj biti potreban "specifični tretman". D'Ormal je istakao i da je boca s kiseonikom i dalje postavljena iznad njenog kreveta iako je trebalo da je koristi samo jedno popodne, odnosno juče kada je osetila gušenje.

- Njen puls je u redu, srce i krvni pritisak su dobri, ali stvari su i dalje krhke i njeno zdravlje je nestabilno - rekao je on.

Zdravlje francuske zvezde već neko vreme je poprilično poljuljano, pa je tako u martu ove godine zbog problema sa disanjem završila u bolnici u Tulonu iz koje je već posle nekoliko dana izašla na svoju ruku.

Brižit Bardo je snimila skoro 50 filmova pre nego što se povukla iz sveta filma davne 1973. u svojoj 38. godini i posvetila odgajanju sina i borbi za prava životinja. Mada i dalje niko ne može da joj oduzme titulu najvećeg seks-simbola ikada, francuska glumica je u više navrata isticala da joj je lepota oduvek bila veliki teret i da je bila žrtva sopstvenog izgleda.

Svetsku popularnost stekla je filmom "I bog stvori ženu", ubrzo je postala najplaćenija francuska glumica, a teret slave teško je podnosila, pa je kao 26-godišnjakinja pokušala samoubistvo. Progutala je šaku tableta, ali se srećom sve dobro završilo.

Porodica Brižit Bardo bila je veoma bogata, pa je buduća zvezda odrastala u "zlatnom kavezu" u kojem je imala sve osim slobode. Roditelji su bili veoma strogi, otac ju je tukao kaišem i tražio da mu se ćerka obraća sa "vi", a majka joj je određivala s kim će da se druži. Kada se zaljubila i započela vezu s režiserom Rožeom Vadimom, roditelji su joj zabranili da se viđa s njim, pa je Brižit u znak protesta gurnula glavu u uključenu rernu i tako "kupila" dozvolu da se tek punoletna uda za Vadima. Tokom života imala je četiri braka i više od 20 ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading