ZBOG NJE JE PLAKAO REGION! Devojčica iz "Oluje" zvezda novog filma Lordana Zafranovića

Autor:

Zabava

11.07.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica igra glavnu ulogu u ostvarenju "Djeca Kozare", čije će snimanje trajati do kraja avgusta na više lokacija u Srbiji i Republici Srpskoj.

ZBOG NJE JE PLAKAO REGION! Devojčica iz "Oluje" zvezda novog filma Lordana Zafranovića

Foto: Sever Zolak/Omega produkcija

Mlada glumačka nada Milica Stanković, koju je publika upoznala u potresnom filmu "Oluja", igra glavnu ulogu u novom ostvarenju Lordana Zafranovića "Djeca Kozare". Priča o stradanju dece u logoru Jasenovac biće dostupna i kao TV serija, snimanje je u toku, a premijera je planirana sledeće godine.

Kako je Milica ranije izjavila za Republiku, velika želja joj je bila da nastavi da se bavi glumom - i to joj se ostvarilo. Publiku je oduševila ulogom u "Oluji" i mnogima naterala suze na oči.

- Nakon projekcije filma u Banjaluci prišlo mi je nekoliko ljudi, poznanika od roditelja, koji su prošli preživeli "Oluju" i rekli da su im proradile emocije, te da su se isplakali jer ih je film zbog svih sličnosti podsetio na taj period i dešavanje - rekla je Milica.

Republika

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

 

U Zafranovićevom filmu i seriji, rađenim po scenariju Arsena Diklića, biće prikazana sudbina dece srpske nacionalnosti, jedne sestre i dva brata, koji, bežeći od fašista 1942, završavaju u logoru.

- Glumim glavnu ulogu u ovom filmu. Zovem se Zora i proživljavam s braćom i majkom pakao logora - kaže Milica Stanković za RTS.

 

BONUS VIDEO:


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading