GLAMUROZNA Sloboda Mićalović UŽIVA u festivalskom letu: Zaslužila sam da šetam CRVENIM TEPIHOM!

Autor:

Zabava

10.07.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših srpskih glumica ističe da joj je dobra uloga važnija od atraktivnog izgleda.

GLAMUROZNA Sloboda Mićalović UŽIVA u festivalskom letu: Zaslužila sam da šetam CRVENIM TEPIHOM!

Foto: Republika.rs

U okviru 31. Belefa posetioci festivala uživali su u pravoj pozorišnoj poslastici. Dvoje popularnih glumaca Sloboda Mićalović i Vuk Kostić ukrstili su talenat, ljubav prema pozivu i prijateljstvo i briljirali na sceni Teatra Vuk. Komad "Dečje povrede" izazvao je lavinu emocija u publici, baš kao i u samim glumcima.

U razgovoru za Republiku Sloboda otkriva prve utiske s premijere i daje odgovor na pitanje dosad postavljeno nebrojeno puta - kada ćemo ponovo gledati savršen tandem na sceni?

- Predstava "Dečje povrede" neće živeti tokom leta. Na Belefu smo priredili otvorenu generalnu probu, to je nešto vrlo specifično i sve je bilo zaista neverovatno! Dogodila se neka magija. To je ono što se u pozorištu desi ili ne desi, a nama se desilo! Vuk i ja ćemo biti ponovo zajedno od septembra ili oktobra, kada će se "Dečje povrede" igrati na sceni "Raša Plaović" u Narodnom pozorištu - ponosno najavljuje glumica.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Festivalsko leto je u punom jeku, a naša sagovornica je redovan gost mnogih manifestacija širom regiona. Kako kaže, uživa u toj svečanoj atmosferi, reflektorima, blicevima i glamuroznim odevnim kombinacijama. Ipak, s obzirom na to da važi za jednu od najlepših srpskih glumica, dodaje da joj je mnogo važnije da odigra dobru ulogu od toga kako će izgledati na nekom događaju. Često se, ističe, potpuno sama sređuje za neki gala događaj bez pomoći stiliste ili šminkera.

- Glamur je sastavni deo mog posla, ali da li baš uživam u svemu tome, ne znam odgovor. I da i ne. Ako me pitate da li mi imponuje kada prošetam crvenim tepihom, reći ću vam da smatram da sam svojim radom sve to zaslužila. Međutim, mnogo mi je bitnije kakvu ću ulogu da napravim od toga šta ću da obučem ili da li ću imati zalepljene veštačke trepavice. Ne zamaram se mnogo time da li će me šminkerka srediti ili ću se šminkati sama. Mislim da mi ovde ipak još nismo na nivou svetskih festivala - smatra Mićalovićeva, koja je elegancijom osvojila posetioce Banjaluka festa.

Kao neko ko je učešćem na jednom od najprestižnijih filmskih smotri u Veneciji iskusio kako sve to izgleda u svetu, kaže da je razlika između domaćih i svetskih festivala velika.

- E Venecija je već crveni tepih! Kad dođete tamo s filmom kakav je "Na mlečnom putu" i ekipom predvođenom Emirom Kusturicom i Monikom Beluči, to je onda vau! Za mene je crveni tepih simboličan uvod u ono što će se desiti na sceni. Tako ga ja doživljavam, a ne kao lični uspeh što sam se, eto, prošetala - dodaje glumica kroz osmeh.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Upravo na Banjaluka festu pojavila se u društvu sestre Dragane Mićalović, pa su zajedno uživale u nastupima Petra Graša i Nine Badrić. Na pitanje koja joj je omiljena pesma dvoje pevača za kraj Sloboda odgovara:

- Volim "Utorak" Petra Graša, a s Ninom sam i prijateljica i mislim da ne postoji nijedna njena pesma koja mi nije omiljena i koju ne znam ili ne pevam bar jednom nedeljno. Ali posebno volim kad otpeva nešto od Parnog valjka.

Sestrinska ljubav jača od svega

Posebnu snagu u životu Slobodi daje porodica i sestre, s kojima je izuzetno bliska. Zahvalna je, kaže, što imaju zdrav odnos, a iako su veoma vezane jedna za drugu, otkriva nam da prođe i po mesec dana da se ne vide.

- Ljubav i vaspitanje su nam usadili roditelji i naučili nas da uvek budemo tu jedna za drugu i da se podržavamo. Desi se da se i po mesec dana ne vidimo, a živimo u Beogradu i onda samo odjednom ponovo idemo zajedno s događaja na događaj - kaže Boba.

"Tajna vinove loze" postaje triler

Republika

Foto: Promo

 

Priča o dve vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima, koja je osvojila milionski auditorijum, kao i nagrade za najgledaniju seriju i najbolju muziku na 11. festivalu Fedis, vraća se na male ekrane. Treća sezona serije "Tajna vinove loze" biće puna neočekivanih obrta i, kako nam otkriva Mićalovićeva, veoma turbulentna.

- Pisci su ovog puta napisali sezonu tako da serija postaje triler i biće stvarno mnogo uzbudljivo. Kad sam čitala, često sam sebi postavljala pitanje: "Ma da li je ovo moguće?" i bila zaista iznenađena onim što čitam - dodaje glumica.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading