BLOKBASTER O SUPERHEROJU PUNI BIOSKOPE: Džet set se okupio na premijeri "Fleša" (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je bio među prvim gradovima u svetu gde je prikazan dugo očekivani film o DC junaku "Fleš" studija Vorner Bros u distribuciji Blitz filma.

BLOKBASTER O SUPERHEROJU PUNI BIOSKOPE: Džet set se okupio na premijeri "Fleša" (FOTO)

Foto: Strahinja Filipović

Premijera filma Fleš

I sama premijera održana u utorak, 13. juna bila je na vrhunskom svetskom nivou. U impresivnoj IMAX sali bioskopa Sinepleks Galerija Beograd.

Na premijeri se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, popularnih jutjubera, talentovanih pevača, glumaca i uticajnih influensera. Ovakva grandiozna premijera u organizaciji Blitz filma izazvala je toliko interesovanje da su tražene karte više!

Republika

Foto: Strahinja Filipović

 

Na crvenom tepihu premijere pojavile su se brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma i digitalnih sadržaja. Među njima su bili i Fox, poznati reper, Zorja, koja je neodoljivim glasom osvojila srca publike, kao i popularna grupa Hariken, koja svojim energičnim nastupima godinama pleni muzičku scenu.

Republika

Foto: Jovana Jerebica

 

 

Pored pevača INDODJIJE, FILLARI-ja, fenomenalnog Princa od Vranja, na premijeru su došli i talentovani tiktokeri među kojima su bili Nikola Nikolić poznatiji kao Johnny Ponny, njegov nezaboravni deo ekipe Ančićka i Fitness Bliznakinje, popularna fud blogerka Smušena Palmica, jedan od najpoznatijih jutjubera Yasserstain...

Republika

Foto: Jovana Jerebica

 

 

"Fleš" je ovim samo potvrdio status jednog od najvećih kinematografskih događaja godine. Kombinacija superherojske akcije, izvanredne glume i nezaboravnih efekata privukla je pažnju široke publike, koja je mahom bila oduševljena filmom.

Fanovi Fleša imaće priliku da iskuse avanturu u premium IMAX i 4DX i MX4D formatima, pružajući im spektakularan pogled na film koji će im oduzeti dah! Ulaznice za film ''Fleš'' u distribuciji Blitz filma u prodaji su na blagajnama bioskopa i onlajn.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading