GLUMAC SE DVA PUTA BORIO ZA ŽIVOT! Bio je ugrožen, a spasila ga je jedna stvar!

Autor:

Zabava

31.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Krstović dva puta je bio životno ugrožen.

GLUMAC SE DVA PUTA BORIO ZA ŽIVOT! Bio je ugrožen, a spasila ga je jedna stvar!

Foto: ATA Images

Glumac Miodrag Miki Krstović imao je ozbiljne zdravstvene probleme, a preživeo je samo zahvaljujući redovnim pregledima i prijatelju koji ga je na iste nagovorio.

- Čovek samo treba da ima malo svesti o tome koliko je bitan redovan godišnji pregled, a ja idem na kontrole na svakih šest meseci - započeo je priču za medije glumac, pa dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Miodrag Krstović o zdravstvenim problemima

- Imao sam sreću da me je moj dragi prijatelj urolog ubedio da redovno radim PSA test, tumorski marker prostate. Nekoliko godina sve je bilo u redu, a onda je stigala loša vest. Odmah sam otišao na operaciju i sve je bezbolno prošlo, zato što je na vreme otkriveno. Tada sam sebi dao zadatak da svim dragim prijateljima, kolegama, kad god sam u mogućnosti, ukažem na značaj preventivnih pregleda. Na to ćete potrošiti 15 minuta, ali ćete sačuvati život - rekao je on, pa otkrio da mu je kasnije otkrivena promena na plućima:

- Bog me je još jednom pogledao, kada sam otišao da operišem herniju. Poslali su me na rutinski pregled pluća, zbog anestezije, a na skeneru su mi uočili promenu veličine kapsulice. Nisam imao nikakav simptom, ni u jednom ni u drugom slučaju, ali samim tim što se pravovremeno reagovalo sve se završilo dobro po mene - ispričao je Krstović.

Foto: ATA Images

Miodrag Krstović o preventivnim pregledima

- Posle operacije pluća, koja je bila krajem decembra, u bolnici sam ostao još mesec dana. Znao sam da me na proleće čeka snimanje "Nemanjića", pa sam počeo da puštam bradu i kosu. Jednog dana mi je doktor rekao: "Nemoj da si negativan. Hajde, obrij se". Odgovorio sam mu: "Profesore, pa ja više ni ne razmišljam o operaciji, već o novoj ulozi koja me čeka". (smeh) U martu sam se popeo na konja, ni ne osvrćući se na ono što se desilo - zaključio je glumac, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading