VELIKA AKCIJA DEČJIH BEOGRADSKIH POZORIŠTA: Besplatne predstave za najmlađu publiku

Autor:

Zabava

15.05.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod su nedavne tragedije koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu.

VELIKA AKCIJA DEČJIH BEOGRADSKIH POZORIŠTA:  Besplatne predstave za najmlađu publiku

Foto: Republika

Dečja pozorišta u Beogradu "Boško Buha", Pozorištance "Puž", Malo pozorište "Duško Radović" i Pozorište lutaka "Pinokio" pripremila su besplatne predstave za najmlađe do kraja maja, povodom nedavnih tragedija koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu.

- U ovim teškim danima, svima je potrebna podrška, a naročito najmlađima. Pozorišta za decu Beograda, zajedno sa Sekretarijatom za kulturu vas pozivaju da besplatno pogledate predstave u našim pozorištima sa željom da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima i porodicama - objavljeno je na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi svih teatara za decu.

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

 

Tako Pozorište "Boško Buha" izdavaja besplatne predstave - "Lepotica i zver" 16. maja (12.00h) i "Hajdi" za 22. maj (11.00h), dok je Malo pozorište "Duško Radović" pripremilo "Per Gint u kraljevstvu trolova" takođe 22.05. (16.00h) i 31. maja "Bajka o čarobnom vremenu" (11.00h).

Pozorište lutaka "Pinokio" na Novom Beogradu je deci spremilo tri predstave "Pepeljuga" (29. maj, 17.00h), "Tri praseta" (30.05., 17.00h) i "Vuk i sedam jarića" (31.05., 17.00h), a Pozorištance "Puž", direktora Branka Kockice, dva komada "Džinovska torta" (17. maj, 12.00h) i "Gospodar pesme" (26.05., 12.00h).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading