(FOTO) Komemoracija Nebojši Glogovcu: Umeo je da živi i da se raduje, razumeo je svet!

Autor:

Zabava

12.02.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija povodom smrti Nebojše Glogovca održana je danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nebojša Glogovac

Porodica, prijatelji, veliki broj kolega i mnogobrojni građani, oprostili su se od velikog glumca koji nas je prerano napustio.

Svi koji nisu uspeli da uđu u salu u kojoj se održava komemoracija, upisuju se u knjigu žalosti i slušaju audio prenos govornika u sali.

- Njegov talenat je bio satkan od istine, a ta njegova istina je bila njegova duboka glumacka tajna. Tajna iza koje se krio veliki covek. Koji je umeo da zivi, raduje se, razumeo svet i imao svoju istinu u tom svetu. Bio je jedan od najboljih glumaca ikada koji su stali na ovu scenu i pred filmskim kamerama. Zbogom Glogi, zbogom heroju istine, zbogom najtalentovaniji prijatelju - rekao je reditelj Srdan Golubović koji se Glogovcem sarađivao na filmu "Klopka" i "Krugovi".  

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Glogovac

Branislav Lečić, Olga Odanović, Ivan Zarić, Nenad Rakočević, Ana Sofrenović, Nele Karajlić i Nenad Okanović samo su neki od kolega koji su se okupili u Jugoslovenskom dramskom pozorištu kako bi odali počast prerano preminulom kolegi.

Nebojša Glogovac preminuo je u petak 9. februara u 49. godini, posle kratke, ali teške bolesti. Glumac je za sobom ostavio sinove iz prvog braka  Gavrila i Miloša i jednogodišnju ćerku Sunčicu koju ima sa fitnes instruktorkom Milicom Šćepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading