NAŠA GLUMICA U VEZI SA AMBASADOROM SRBIJE U IRAKU: Javnost u šoku zbog njene promene, isplivala i fotka sa hidžabom!

Autor: P. R.

Zabava

25.04.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako žive na dva kontinenta, Ljubinka Klarić uspeva da ljubav održi na daljinu, pa je tako u medijima isplivala i njihova zajednička slika iz Iraka, na kojoj glumica nosi hidžab.

NAŠA GLUMICA U VEZI SA AMBASADOROM SRBIJE U IRAKU: Javnost u šoku zbog njene promene, isplivala i fotka sa hidžabom!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naša poznata glumica Ljubinka Klarić rešila je da postane riđokosa i to za svoj 45. rođendan. Naime, glumica je u potpunosti promenila imidž, te je svoju plavu kosu, koja joj je bila zaštitni znak, ofarbala u riđe.

Međutim, iako se promena frizure kod žena, vezuje i za promenu emotivnog statusa u životu, to nije slučaj sa Ljubinkom, kojoj na ljubavnom planu cvetaju ruže.

 

 

Kako su već pisali domaći mediji, glumica je u vezi sa ambasadorom Srbije u Iraku, Urošem BalovimBalov je takođe u književnim krugovima poznat pre svega kao osnivač i direktor jedne izdavačke kuće, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija i drugih.

Iako žive na dva kontinenta, glumica i ambasador uspevaju da ljubav održe na daljinu, pa je tako u medijima isplivala i njihova zajednička slika iz Iraka, na kojoj Ljubinka nosi hidžab.

 

 

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela", "Crni Gruja", "Klan", i drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading