VOJAŽ U NOVOJ ULOZI! Reper glumi u sitkomu "MOJA SLAVICE"

Autor:

Zabava

21.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle glavne uloge u seriji "U klinču", mladi reper je ponovo u glumačkim vodama. Ovog puta u projektu studenata treće godine Fakulteta dramskih umetnosti, gde će se naći u kadru sa poznatim glumačkim imenima.

VOJAŽ U NOVOJ ULOZI! Reper glumi u sitkomu "MOJA SLAVICE"

Foto: Republika/youtube.com/printscreen

Pilot epizoda sitkoma "Moja Slavice" snimaće se krajem aprila, a radnja se dešava u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama. Ali, nad njihovim životima nadvija se tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Republika

Foto: Foto RTS

 

U sitkomu glume Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić, a publika će ponovo imati priliku da se susretne na malim ekranima, sa poznatim reperom i novopečenim glumcem Mihajlom Veruovićem. Tako će se mladi Vojaž ponovo naći u glumačkim vodama nakon uloge u seriji "U klinču".

Pilot epizoda sitkoma "Moja Slavice" biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading