DA LI ĆE KRENUTI OČEVIM STOPAMA? Ovo su SINOVI Nebojše Glogovca

Autor:

Zabava

10.02.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački bard Nebojša Glogovac (49) najvažniju bitku u životu izgubio u noći između četvrtka i petka, a za sobom je ostavio troje dece- Gavrila, Miloša i Sunčicu. Sinovi Gavrilo (20) i Miloš (17) za sada nisu mnogo poznati javnosti, osim što se mlađi sin, jednom prilikom se pojavio sa Nebojšom na malim ekranima.

Foto: youtube.com/bulevarb92
Miloš i Nebojša Glogovac

U emisiji "Bulevar" Miloš, kom je tada bilo 15 godina pokazao je svoje kulinarske sposobnosti, a kao degustator pojavio se, niko drugi do, njegov orac Nebojša Glogovac.

Foto: youtube.com/bulevarb92
Miloš Glogovac

- Krenulo je tako što je moj brat pravio banana bred, ja hteo da pomognem, da radim zanimljive stvari, vremenom sam krenuo da uvežbavam i shvatio da banana bred nije jedini recept. Tata je presrećan. Tata takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja jako volim to što eksperimentiše i ne plasi se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja nekog dana odlučim da se bavim glumom - izjavio je tada Miloš.

S druge strane, stariji sin, Gavrilo nije se medijski eksponirao, a njegovo ime pojavilo se samo kada je 19. maja 2017. godine u Višnjićevoj ulici u Starom gradu uhapšen zbog posedovanja narkotika. 

RepublikaFoto: youtube.com/bulevarb92
Gavrilo Glogovac

A Nebojša je jednom prilikom otkrio da je svom prvencu dao ime po dedi:

- "Evo meni, moga vojvode" – to je prvo što bi mi rekao. A onda bi me stavio na konja, u početku je bio Riđan, pa posle Zekan… I ja sam jahao te konje onako, bez sedla, držeći se za grivu - rekao je jednom prilikom Nebojša otkrivši istinu o imenu koje je dao svom sinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading