OVAKO JE GOVORIO NEBOJŠA GLOGOVAC!

Autor:

Zabava

09.02.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih srpskih glumaca Nebojša Glogovac preminuo je danas u 49. godini posle teške bolesti. Pored mnogobrojnih, sjajnih uloga koje je odigrao, neke reči koje je izgovorio toliko diraju u dušu upravo našeg naroda!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Glogovac

Naime, Glogovac nije često gostovao u emisijama, naročito ne ako nije imao šta da kaže, ali kada se to desi, onda se njegove reči pamte:

- U zemlji je postalo potpuno u redu kada si snalažljiv po svaku cenu, kada si muvara, a izlizale su se neke reči kao što su poštenje, dobrota, patriotizam, decu učim tome, ipak moraju znati i u koje vreme žive, tako da im savetujem da budu inteligentni sa dobrom namerom! -rekao je glumac u emisiji "Kao sav normalan svet"!

Kao svoju životnu devizu naveo je sledeću: 

- Zemlja naše nostalgije je zapravo običnost u svim svojim oblicima, a imao je i poruku za kolege koja je glasila:

- Budite svoji i pošteno radite posao!

Omiljena pesma u kafani bila mu je "Bele ruže, nežne ruže", što dokazuje njegov poseban, čist odnos prema životu, emociji, pa čak se i njegova omiljena kafana u koju je često navraćao sa društvom zove upravo tako "ŽIVOT"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

09.02.2018 23:47

Bog dragiizglada skuplja samo najvece od nas. Pocivaj u miru legendo. Vecno si zaduzio svoj srpski narod! Hvala ti sto si ovde bio za sve nas!