STEVAN PIALE ODGOVORIO NA OŠTRE MILŠINE REČI: Nisam kao Milica i Žarko, drago mi je da su pronašli svoju sreću!

Autor:

Zabava

11.04.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavna izjava Milice Milše da svojom porodicom smatra samo 30 glumaca koji su zajedno s njom prešli iz "Igre sudbine" u "Zakopane tajne" zapalila je već nagorele odnose među glumcima.

STEVAN PIALE ODGOVORIO NA OŠTRE MILŠINE REČI: Nisam kao Milica i Žarko, drago mi je da su pronašli svoju sreću!

Foto: ATA Images

Stevan Piale

Nekada velika složna porodica danas se podelila u dva tabora. S glumcima najdugovečnije srpske serije "Igra sudbine" sudbina se baš poigrala, pa je deo ekipe s Milicom Milšom i scenaristom Žarkom Jokanovićem na čelu pronašao sebi drugu kuću i nazvao je "Zakopane tajne".

Mada oba projekta nižu uspehe i ostvaruju veliku gledanost, međuljudski odnosi su se posle niza lomova poprilično narušili. Šta o svemu tome misli i kako su ove turbulencije uticale na njegov život i rad, za Republiku otkriva Stevan Piale, koji već tri godine igra Luku Kanačkog u "Igri sudbine".

Foto: Promo foto

Republika

Foto: ATA Images

 

- Glumci odlaze iz serije u neke druge projekte, ali ne idu iz grada i države. To su ljudi s kojima se i dalje čujemo. I sad, kad smo se razdvojili, drago mi je da postoje dva projekta i da opet svi imaju gde da rade. To je ovde najvažnije, a mi se privatno svakako čujemo - ističe mladi glumac i dodaje da ga reči Milice Milše nisu povredile.

- Ona to gleda tako, ja ovako. Da sam svako napuštanje serije doživljavao dramatično, ne znam s kim bih se družio. Drago mi je da su Milica i Žarko našli svoju sreću, da snimaju svoju seriju i uživaju u tome. Mi radimo ovo i ne znam zašto ne bismo mogli i mi i oni da uživamo radeći svoj posao i stvarajući televizijski program. Pogledao sam "Zakopane tajne" zbog kolega, ali jedva stižem i ovu moju da pratim. Zaista mi je drago da rade!

Bez obzira na to što je snimljeno više od 700 epizoda "Igre sudbine", kraj hit telenovele nije ni na vidiku.

- Dok postoji zainteresovanost za nju, mi smo voljni da snimamo - kaže Piale.

Republika

Foto: Aleksandar Krstović

 

Ovaj projekat je za njega bio velika škola, i životna i glumačka.

- Istina je da smo potcenjeni kao glumci telenovela, kao i sve što radimo, ali moraš prvo da prođeš kroz sve to da bi cenio. Tek kad sam se lično uverio kakav je ovo posao, shvatio sam koja je ovo škola. Ima tu i fantastične glume, scena, glumaca, teksta, kadrova, ma svega! Istina, brzo se radi i potkradaju se greške, ali pored 50 naslova koje sam ostvario u pozorištu i svega što sam uradio, ovo je najvažniji projekat u mom životu - jasan je Stevan.

Mnoge uloge je morao da odbije zbog "Igre sudbine", ali je uspeo da savlada brz tempo rada u telenoveli i iz svega izađe zreliji.

- Prva godina je bila najteža, a sad je sve leglo na svoje mesto. Postavio sam prioritete u životu i bolje se organizovao i danas sa dvoje dece i gomilom obaveza bolje funkcionišem nego kad sam imao samo ženu i mačke - iskren je glumac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nada

11.04.2023 18:20

Sram te bilo Piaale. Izdao si prijatelje. Žarko je od tebe anonimusa napravio zvezdu, a tako mu vraćaš. I ti i oni koji ste i Žarku i Milici zabili nož u leđa. A znate dobro kada, kako i kome ste se prodali. Moralna nulo.

Zorica

12.04.2023 22:32

@Nada - Ajde ne lupaj tu kao neka alapača,ti znaš kp je od kog napravio glumca.Respekt za Stevu,a ti idi gledaj Milicu do mile volje,i zabij sebi nesto bolje ti je nego sto laprdas ovde!!!!!

Iva

13.04.2023 16:45

@Zorica - Kakva nekulturna osoba i kakav primitivni komentar. Vidi se da ti je Piale idol.

Ule

13.04.2023 16:47

@Zorica - Šta li si ti sebi zabila dok pišeš ovakve komentare? Mukice iskompleksirana.