Miona Marković ŽARI I PALI kao MILA SILA, snimila pesmu sa Cobijem, pa poručila: Pevačicama NIJE LAKO!

Autor:

Zabava

07.04.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulogom u filmu "Munje opet" zavirila sam u svet estrade. Bavili smo se svakim detaljem - od cirkona na noktu do toga koji triler staviti u pesmu, kaže glumica.

Miona Marković ŽARI I PALI kao MILA SILA, snimila pesmu sa Cobijem, pa poručila: Pevačicama NIJE LAKO!

Foto: Aleksandar Letić

Miona Marković kao Mila Sila

Filmom "Munje opet" reditelj Radivoje Raša Andrić nastavio je priču o Popu i Maretu, Kati, Loli i nezaboravnom Gojku Sisi, ali su u njoj svoje mesto našli i mnogi novi likovi. Jedan od njih jeste lik pevačice Mile Sile, koju igra Miona Marković.

Prema rečima mlade glumice, njena Mila Sila je "viralna, vrlo popularna i puna sebe". Ona često nastupa vikendima u dijaspori, ima novi hit sa kojim je Gojko Sisa, lik Nikole Đurička, zeznuo likove Borisa Milivojevića i Sergeja Trifunovića, pošto je ukrao sempl star 20 godina.

Miona je ocenila da je poenta nastavka "Munja opet" sukob onog i ovog vremena, pošto postoje novi klinci koji su doneli svoj duh.

- To je komedija, ali nismo otišli u veliku karikaturu. Moj lik je na ivici, ali ozbiljno smo pristupili temi. Može da se gleda i bez prvog dela - istakla je glumica u razgovoru za Tanjug reflektor.

Republika

Foto: Aleksandar Letić

 

Miona je dodala da nema predrasude prema vrsti muzike koju peva njen lik, jer ju je i sama slušala u osnovnoj i srednjoj školi, a kao mala je čak maštala da se jednog dana pojavi u spotu.

- Svi zamišljamo sebe kako igramo i pevamo. Taj deo mi nije bio izazovan, sa tim se stalno srećem u karijeri. Imala sam najveći strah kako da je predstavimo, a da ne odemo previše u karikaturu. Mada sve što izgovaram je samo po sebi karikatura - priznala je glumica.

Prema njenim rečima, bilo je potrebno naći meru, bilo je mnogo proba, a poseban izazov je bilo stvaranje pesme sa Cobijem i snimanje spota.

- Zavirila sam u drugu industriju, u svet estrade i shvatila koliko je to teško - priznala je Markovićeva.

Republika

Foto: Aleksandar Letić

 

Uloga Mile Sile je mala, ali upečatljiva.

- Bavili smo se svakim detaljem - od cirkona na noktu do toga koji triler staviti u pesmu - rekla je Miona i dodala:

- Ovo je najiščekivaniji film ne znam koliko godina. Ima zagarantovene hiljade gledalaca i mislim da će da probije sve rekorde. Stvarno je dobar film!

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading