ZBOG NJE JE PROMENIO ŽIVOT: Ljubavna priča Milice i Nebojše Glogovca

Autor:

Zabava

09.02.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se 2014. godine Nebojša Glogovac razveo od supruge Mine, sa kojom je bio 18 godina u braku, mnogi su se iznenadili, a onda se saznalo da je proslavljeni glumac zaljubljen u instruktorku joge i bivšu novinarku Milicu Šćepanović. Zbog nje, Glogovac je promenio svoj život iz korena.

 

Godine dve...#onelove ?

A post shared by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on Sep 12, 2016 at 3:36am PDT

Milica i Nebojša vezu su započeli 2014. godine, a u oktobru 2016. dobili su ćerku Sunčicu, koja se rodila kod kuće. Milica je odlučila da se porodi u kući, preciznije u kadi i njena odluka bila je dugo vremena vest u medijima.

Glogovac i ona kasnije su se venčali, a on je odlučio da uz nju više vremena provodi u prirodi, te su polemisali o preseljenju na selo. Kao veliki ljubitelj prirode i ekologije, Milica je navela Nebojšu da malo promeni način života. 

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Glogovac

A on je o Milici govorio s mnogo ljubavi kao o ženi koja ga inspiriše:

- Prvo što mi padne na pamet je moja verenica, koja zaista pazi na slabije od sebe, na ljude kojima je potrebna pomoć, ume da se rasplače na najsitniju nepravdu, vodi računa o okolini, da ne troši previše vode. Ne što je moja, ali je ozbiljan primer pažnje prema svetu. I prema resursima i čistoći okoline - govorio je Glogovac koji je miuslio i na decu:

RepublikaFoto: www.instagram.com/laperiodistaindependiente
Milica Šćepanović

- Deca uče po modelu, ja sada mislim na našu decu. Jedini način je da taj model bude human i ispravan i da bude o pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem deci dajemo dobar orijentir. Danas u u životu zaboravljene te stvari koje su nematerijalne, koje se ne mogu novcem opisati. Deci treba povratiti veru da je hrabrost dobra, da je ljubav i poštenje dobro. Budućnost dece je u našim rukama - govorio je Nebojša koji iz prvog braka ima sinove Miloša i Gavrila, a iz drugog ćerkicu Sunčicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading