Film "INDIGO KRISTAL" pogledalo 100.000 ljudi, ekipa uskoro i na KOSOVU!

Autor:

Zabava

31.03.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Indigo kristal" je obišao do sada celu Srbiju i region, kao i mnogobrojne evropske gradove i za manje od meseca dana od pocetka bioskopske distribucije publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovaj film.

Film "INDIGO KRISTAL" pogledalo 100.000 ljudi, ekipa uskoro i na KOSOVU!

Foto: Vladimir Milivojević Boogie/Promo

U susret 100.000 gledaocu filma "Indigo kristal", ekipa ovog popularnog projekta rešila je da nagradi svoje gledaoce veoma vrednim poklonima za sve one koji ce u narednih pet dana posetiti bioskope širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Autorska i glumačka ekipa biće prisutna na projekcijama u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, koje su zakazane za 3. i 4. april, kada će se družiti sa publikom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Filmska priča "Indigo kristal" je smeštena u Šapcu i prati tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu, uz pretnju da se vraća ako napravi i najsitnije delo. Vuk pokušava da se uklopi u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje ga vraćaju na stari život. Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Glavne uloge su poverene Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, a u ostalu glumačku ekipu čine Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popovic i Milan Čučilovic, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak - Relja Despotović i Đorde Bibić, koji su uradili i muziku za ovaj film.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading