BORA ĐORĐEVIĆ DOBIJA TRG U ČAČKU: Sve će se desiti VEOMA BRZO

Autor:

Zabava

30.03.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trg će se nalaziti u parku, u naselju Vinara, u kojem je frontmen Riblje čorbe odrastao.

BORA ĐORĐEVIĆ DOBIJA TRG U ČAČKU: Sve će se desiti VEOMA BRZO

Foto: Estock

Nakon što je pomoćnik gradonačelnika Čačka Miroslav Petković najavio da će obeležje u svom rodnom gradu dobiti tragično preminula glumica Sonja Savić, veliko priznanje stiže i za Boru Đorđevića.

Slavni rok muzičar i frontmen Riblje čorbe dobiće trg u ovom gradu, a biće to u velikom parku, u naselju Vinara, u kom se rodio i odrastao. Tu informaciju je potvrdio i prvi čovek Čačka Milun Todorović.

- Tu je i mini-scena, gde će mladi još neafirmisani čačanski bendovi tokom leta moći da sviraju. Naš Čačanin i prijatelj Bora Đorđević svoj rodni grad proslavio je širom sveta - rekao je gradonačelnik i naglasio da će se ovo dogoditi veoma brzo.

Sam Bora Đorđević je ranije pričao o toj ideji.

- To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, imam nešto slično u Beogradskom zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove "Borino sokače" - rekao je Bora.

Riblja čorba je nedavno održala veliki koncert u Čačku i tom prilikom je roker poručio da će se zauvek vratiti na padine Jelice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading