FILM "MUNJE OPET" POSVEĆEN GLOGOVCU: Premijera zakazana za kraj marta

Autor:

Zabava

09.03.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznatoj glumačkoj ekipi pridružuju se mnoga nova lica, kao i dva specijalna gosta.

FILM "MUNJE OPET" POSVEĆEN GLOGOVCU: Premijera zakazana za kraj marta

Foto: Aleksandar Letić

Kultni film „Munje" dobio je svoj nastavak, a premijera filma je zakazana za 29. mart u beogradskoj MTS Dvorani. Reditelj Radivoje Raša Andrić je otkrio je detalje o likovima i zapletu priče.

- Pop i Mare su isti samo što su 20 godina stariji. U njihovim životima je sve ostalo isto sem godina. Čovek ostaje isti u onom momentu kada ništa ne menja kod sebe. Nije se zaposlio i dalje živi sa kevom, ali pošto je ostario, njihov karakter postaje izraženiji, zbog toga je i njihov odnos napredovao. Ljubav između njih, ali i ne podnošenje, kao i međusobna koškanja su samo porasla u tih dvadeset godina - rekao je Andrić i dodao:

- U film smo pored ovih „starih mladih" glumaca, koji su matori, ali u stvari mladi, uveli smo i prave nove mlade nade. Sada je film od dve generacije, pa ćemo videti da li će ga obe prihvatiti.

Republika

Foto: youtube.com/ TVLongPlay

 

U prvom delu "Munja", jedan od omiljenih likova bio je pandur, kojeg je tumačio Nebojša Glogovac. U emisiji „Kec na jedanaest" na televiziji K1, reditelj je otkrio je ovaj film posvećen ovom legendarnom glumcu.

- Biće to jedan direktan i jedan indirektan omaž Glogovcu. Imamo dva njegova sina u filmu - rekao je, između ostalog, reditelj.

Pored Popa (Sergej Trifunović), Mareta (Boris Milivojević), Gojka (Nikola Đuričko), Kate (Maja Mandžuka) i drugih dobro poznatih likova, u nastavku će se pojaviti i Jelisaveta Seka Sablić u ulozi Smilje Torture, kao i reper Đus, koji igra ambasadora Srbije u Beču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading