"IGRA SUDBINE" DOBIJA KONKURENCIJU: Počinje prikazivanje serije "Zakopane tajne" na Pinku

Autor:

Zabava

07.03.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavnu ulogu tumači Milica Milša, dok je njen suprug Žarko Jokanović napisao scenario za priču prepunu intriga.

"IGRA SUDBINE" DOBIJA KONKURENCIJU: Počinje prikazivanje serije "Zakopane tajne" na Pinku

Foto: Jelena Simonović

Šta sve krije bogataška porodica Doder gledaoci će otkrivati od 20. marta radnim danima od 21 čas na televiziji Pink, kada će nova serija scenariste Žarka Jokanovića "Zakopane tajne" premijerno početi da se prikazuje.

Reč je kombinaciji TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata do krimi-zapleta, misterija i humora.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

U glavnoj ulozi je Milica Milša, koja igra Lalu, dizajnerku parfema, njenog supruga Balšu tumači Danilo Čelebić, a u ovom ambicioznom projektu učestvuje čak 67 glumaca, među kojima su Mira Banjac, Danica Ristovski, Miljan Prljeta, Stefan Radonjić, Marina Ćosić, Srna Lango, Gala Videnović...

Čak 30 glumaca iz telenovele "Igra sudbine" prešlo je u konkurentsku seriju "Zakopane tajne", a kako je ranije izjavila Milica Milša za Republiku, samo one kolege iz bivše serije koji su joj se pridružili u novoj priči smatra svojom porodicom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading