BIO SAM ALKOHOLIČAR, SILOVAO SAM! Ljubomir Banfović priznao da zbog ovoga noćima nije spavao, a onda ga je policija PREPOZNALA!

Autor:

Zabava

27.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Bandović imao je različita iskustva sa ulogama.

BIO SAM ALKOHOLIČAR, SILOVAO SAM! Ljubomir Banfović priznao da zbog ovoga noćima nije spavao, a onda ga je policija PREPOZNALA!

Foto: printscreen/Kurir TV

Glumac Ljubomir Bandović govorio je o svojoj uspešnoj karijeri u jednoj emisji, te priznao da je zbog mnogih prepoznat na ulici, ali i da je bilo onih uloga i scena zbog kojih nije spavao, a jedna je bila povezana sa ubistvom njegove koleginice.

- Film koji se zove "Neko me ipak čeka", tri priče o tri abortusa, to je Marko Novaković radio na jednoj televiziji. Igrali smo Nada Šargin i ja. Bio sam neki muž alkoholičar, agresivac, koji dovede kolegu pa dete najedem papirima jer voli da crta, nju silujem, a ona mene ubije. Za takve uloge se ne spava dve noći. Pogotovo kada si prijatelj sa kolegom, a Nada i ja smo dobri drugari. Ta grubost koju moraš da predaš, a ona da prihvati - priča on za Kurir, a onda otkriva anegdotu sa carine:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Ljubomir Bandović o ulogama

- Tadija mi je zamalo doneo presvlačenje na Brčkom. Tada su me prepoznali na granici, te me upitali gde sam se zaputio. Odgovorio sam da idem na festival. Tada me uočila koleginica od carinika i pitala da li sam igrao Tadiju u "Sestrama". Rekoh da jesam, pa me pogledala i stegnula vilicu i rekla da sam odličnu ulogu odigrao. Mislio sam da će mi ispretresati ceo gepek, gume..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading