PRVA FOTKA TRUDNE SUPRUGE UROŠA JOVČIĆA! Prelepa Špankinja pozirala u DONJEM VEŠU, u prvom planu TRUDNIČKI STOMAK (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, Špankinja Dženi Martin, uskoro će postati roditelji, a sada je mlada influenserka prvi put pokazala pratiocima trudnički stomak.

PRVA FOTKA TRUDNE SUPRUGE UROŠA JOVČIĆA! Prelepa Špankinja pozirala u DONJEM VEŠU, u prvom planu TRUDNIČKI STOMAK (FOTO)

Foto: Instagram.com

Uroš Jovčić i Dženi Martin

Dženi je objavila fotografiju na kojoj pozira, a u prvom planu je njen stomak, te je uz fotku naglasila da je u 15. nedelji trudnoće.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Dženi Martin sa trudničkim stomakom

Dženi je, podsetimo, na svom profilu na Instagramu objavila da je trudna i da par očekuje bebu, pokazavši sliku ultrazvuka bebe.

- Pa šta reći... Iznenađenje!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama - napisala je uzbuđena Dženi Martin.

Uroš Jovčić proslavio se ulogom u filmu "Montevideo". Tokom snimanja ovog ostvarenja, na Tenerifima je upoznao Dženi, koja je tada imala 15 godina, a on 21. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Oni su kasnije otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading