KUBURA OTKRIO ZAŠTO UVEK IGRA ZLOĆE: Volim što sam loš momak!

Autor:

Zabava

03.02.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Srećković objašnjava da mu uloge negativaca pričinjavaju zadovoljstvo jer sam kreira svoj lik, pa je ujedno i glumac i reditelj.

KUBURA OTKRIO ZAŠTO UVEK IGRA ZLOĆE: Volim što sam loš momak!

Foto: Nebojša Babić

Istinitu priču o malo poznatoj ličnosti iz srpske istorije vikendom pratimo u nastavcima kao TV seriju, a jedan od likova koji je ostavio najsnažniji utisak na gledaoce jeste major Slavko Radović. Najzaslužnijeg čoveka za to što je gospođica Pešić krenula opasnim špijunskim putem dočarao je Aleksandar Srećković Kubura.

Njegov junak, nimalo dobrih namera, već u prvim epizodama pokazao je nemilosrdno lice, a brutalne scene silovanja šokirale su javnost.

Republika

Foto: Nebojša Babić

 

- Moj lik se poprilično zahuktao u prvim epizodama, on je iz kontraobaveštajnih struktura tadašnje kraljevine Jugoslavije, a kasnije iz Vlade Srbije pod okupacijom. Ja sam, zapravo, vrbovao Veru da uđe u špijunske vode, ali ona je dalje nastavila bez mene i zbog toga je i nastao naš sukob. Videćete kako će on da se završi, a otkriću vam da će biti vrlo napeto i čeka nas još ozbiljnih obrta - ističe glumac.

Majoru Radoviću nasilje nije strano, baš kao ni Kuburi uloge negativaca, u kojima, kako priznaje, najviše uživa.

- Tokom karijere sam se trudio da igram što raznovrsnije uloge i da iskušavam sebe u svim mogućim krajnjim tačkama glumačkog posla, a pre svega da bi meni bilo zanimljivo to što radim. Ne znam da li je teže igrati negativce ili pozitivce, ali ovo što ja poslednjih godina radim u serijama i filmovima uslovno se može nazvati negativnim ulogama, koje meni pričinjavaju zadovoljstvo iz razloga što imam više slobode u kreiranju lika. Reditelji se uvek više bave pozitivcima, a meni ostave da ja sam uprem sve svoje snage i napravim ravnotežu koja je u dramskom smislu potrebna između nekog ko vodi pozitivnu liniju radnje i onoga ko tu radnju opstruira. Tako uspevam da rastem kao glumac, ali i kao reditelj, jer mnogo stvari sam sebi moram da osmislim. Tako da, priznajem, volim kad sam loš momak - odgovara Kubura kroz osmeh.

O Veri Pešić nije znao mnogo sve do snimanja filma i serije, čiju režiju i scenario potpisuje Nedeljko Kovačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading