VUK MENJA I DLAKU I ĆUD: Dosta mi je kurvi i droge

Autor:

Zabava

01.02.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak s debelim naočarima i trubom u rukama - to je novi izgled atraktivnog glumca u filmu "Kruna".

VUK MENJA I DLAKU I ĆUD: Dosta mi je kurvi i droge

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umesto da u rukama drži pištolj, kao što je publika od njega navikla, Vuk Kostić odlučio je da se okrene muzici, te je za potrebe snimanja novog filma "Kruna" promenio lični opis. Kako kaže, u ostvarenju Vasilija Nikitovića uradiće ono što dosad nikad nije - zasviraće trubu i biće fin momak.

Zbog uloge Zeca promenio se iz korena, nakrivio kapu i po ceo dan duvao u limeni instrument. Posebno upečatljiv detalj na njemu sada su naočare s debelim staklima, koje jednom od najatraktivnijih glumaca daju posebno interesantan i nesvakidašnji izgled.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Mada je i njegov junak, kao dete iz doma za nezbrinutu decu, mogao da krene stranputicom, Kostić se izuzetno raduje što u "Kruni" neće morati ponovo da se valja u kriminalu.

- Ova priča će gledaocima sigurno da se dopadne zbog muzike, a i kao žanr je veliko osveženje u ovom današnjem vremenu. Ne želim da pljujem druge projekte, ali mislim da je svima dosadilo naoružanje. Barem meni jeste. Dosta mi je više kurvi, droge i čupanja za kosu. Zato sad sviruckam trubu, vežbam po ceo dan i uživam - kaže Kostić.

U filmu "Kruna", koji je dopola snimljen, a premijera se očekuje u oktobru, prvi put u karijeri igraće muzičara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Dobio sam priliku da uradim nešto drugačije u karijeri i iznenadim izgledom. Ta promena me lično i kao umetnika veoma raduje i osvežava moj glumački opus. Svima pričam da je ovo mjuzikl, bajka koja je i smešna i tužna i drama. Životna je, prikazuje sudbine nekih uspešnih ljudi koji su potekli iz doma za nezbrinutu decu. Svi oni su imali teške živote, a ipak nisu postali razbojnici nego ih je muzika spasla s tog njihovog puta, koji je uglavnom predodređen na neku muku, čemer, crninu i kriminal - priča glumac.

Priča zasnovana na romskoj kulturi i muzici doneće novi zvuk na srpski film, a sve pesme naći će se i na albumu njihovog autora Gorana Bregovića sledeće godine. Na pitanje kakvu vrstu muzike privatno najviše voli da sluša Kostić odgovara:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Ja sam umetnik i volim sve, a to je i džez i bluz i r'n'b. Volim, naravno, narodnu muziku i slušam je u kafani, a ovo što mi sviramo u "Kruni" nije egzaktno kafanska muzika. Ovo biste sigurno mogli da slušate i dok vozite i dok ste u prirodi, veoma je šarena, zanimljiva i potpuno nesvakidašnja.

Kreće nova sezona "Ubica"

Još jednom ćemo videti Vuka Kostića u ulozi inspektora Aleksandra Jakovljevića u šestoj sezoni krimi-drame "Ubice mog oca". Hteo to ili ne, glavni junak će morati da se suoči sa čovekom koji je likvidirao Mileta, a usput zaroni u surovi svet kocke i zelenašenja, što je glavna tema nastavka serije. Predstojeći ciklus imaće 12 epizoda, a početak prikazivanja planiran je za 18. februar na Superstaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading