Počelo emitovanje serije "PAD", po motivima knjige Žarka Lauševića! (FOTO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

22.01.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je na SUPERSTAR kanalu počelo emitovanje serije "PAD" po romanu glumca Žarka Lauševića ""Godina prođe, dan nikad"!

Počelo emitovanje serije "PAD", po motivima knjige Žarka Lauševića! (FOTO)

Foto: Printskrin/SuperstarTV

Milan Marić u seriji "Pad"

Sinoć je na SUPERSTAR kanalu počelo emitovanje serije "PAD" rađene po motivima knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". 

Radnja serije prati  prikaz jednog tragičnog događaja iz ‘90ih godina, koji nedvosmisleno ukazuje na moralni, duhovni i konačno fizički pad cele jedne zemlje.

Foto: Printskrin/SuperstarTV

Milan Marić, serija "Pad"

 

U prvoj epizodi prati se dan pred tragično ubistvo dvojice cetinjana, jugoslovenskog glumca Ivana Maslaća, kojeg tumači Milan Marić. U prvoj epizodi predstavljen je poslednji intervju glumca, pre samog tragičnog događaja,  dolaska do  do stana svog ujaka nedaleko od mesta na kom se upravo desio sukob sa tragičnim posledicama, a nakon čega je uhapšen i odveden na saslušanje i smešten u pritvor. 

 

Podsećamo, glumac Žarko Laušević je u leto 1993. godine u Podgorici prilikom sukoba kod jednog kafića pištoljem usmrtio svoje napadače Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, i teško ranio Andriju Kažića, za šta je osuđen na višegodišnju robiju. Svoje viđenje događaja i sudsko i zatvorsko iskustvo opisao je u knjizi "Godina prođe, dan nikad" 2011. godine! 

Ako je sudeći po komentarima na Tviteru serija "Pad" je već dobila simpatije publike. Nova epizoda je večeras od 21 čas na kanalu Superstar, gde vas očekuje još detalja oko saslušanja

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading